°°°

2011. április 5., kedd

Titkos Milliomos - Gurbaksh Chahal 1/5


Vasárnap ígértem egy egészen különleges videósorozatot.

Ma már kedd van, úgyhogy ne lopjuk a napot. Gondolom Te is kíváncsi vagy mi lehet ez.

Beszéltünk arról, hogy nagyon sokan negatívan állnak a gazdag emberekhez. A következő hozzászólásokat találtam a youtube csatornámon, amikor pl, Brian Tracy beszélt a gazdagságról, vagy Will Smith inspiráló gondolatait hallhattad.
Szó szerint idézem őket:

"Első mondat: 'Az emberiség történelmében még soha nem volt ennyire könnyű elérni a céljaidat, mint manapság.' Nem Magyarországon él...
"

"Nem értek egyet veled.Ha Szomáliában születtél volna mint éhező gyerek,nem hiszem hogy olyan könnyen menne a pozitív gondolkodás mintha Dubaiban születsz egy tehetős családban.Minden össze függ mindennel hidd el.A környezet erősen befolyásolja a gondolkodásodat és mindig az adott helyzet szerint kell gondolkodnod."

"Magyarországon élek. Úgy gondolom, könnyű az észt osztani milliárdos amerikai filmsztárként. Ha Will Smith itt élne, max fekete pákó lehetne valamelyik valóságshowban..."

"Ez rettenetesen nagy ostobaság. A gazdagok többsége igenis rossz. Maffiózók, politikusok, kapzsi vállalkozók, akik feketén, minimálbérért dolgoztatnak .'a gazdag, gonosz vállalat ki akarja zsákmányolni a bolygót és ezeket a szegény lényeket' Sajnos nem csak az Avatárban robbantanak ki az amerikaiak háborút, hogy kirabolhassanak egy népet, hanem a valóságban is. Ennek a fickónak fogalma sincs a valódi világról. Nem hibája, hanem erénye egy filmnek ha a valóságot mutatja."

"Pont a gazdagok azok, akik a legjobban féltik a pénzüket attól, hogy olyannak adják, aki rászorul. A gazdagság mögött ott van rengeteg eredendően hazug minta: az aljasság, a karrierista élet, a másokon való áttaposás..."

Ezt az utolsó kommentet még párszor olvasd el újra!

Megvan?

És akkor MOST, ennek szellemében indítsd el a következő videót (a beharangozott videó-sorozat első részét) és figyelj jól!



(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)

Gurbaksh Chahal részletesebb élettörténetét ebben a bejegyzésben találod.

Ha nagy kedvenced a Titanic, vagy az Avatar c. filmek, akkor pedig ez a bejegyzés kifejezetten Neked szól - viszont előre figyelmeztetlek, felkavaró lehet ha nem készültél fel rá.


Írd le nekünk mit gondolsz a fenti kommentekről!


Ne menj messzire, mert hamarosan folytatjuk a Titkos Milliomos-t...

Klikkelj IDE a következő részhez.


- KM

9 megjegyzés:

  1. A kommentekhez nem kell komment. :) Ezek a tipikus 80%-os gondolkodás és életszemlélet termései. Igazából nem lehet, és nem is tudsz velük mit kezdeni. Csakis a példamutatás hat rájuk... vagy nem. Az MLM-ben ez hatványozottan jelen van, és folyamatosan hasonló "kommentekkel" találkozunk. G-né Katika fogalmazta meg mikor újra gyémántok lettek az új üzletükben: "Hogy mi miért vagyunk Gyémántok?
    Azért mert... mert ezt az egészet úgy akartuk továbbadni az embereknek, amiről szól...
    Hogy: Tessék, hoztam neked valamit, és neked változhat meg az életed.
    Tisztában vagy-e egyáltalán ezzel a dologgal?!
    Mi már rég mondtuk a marketinget - a régi üzletben -, amikor egyáltalán rájöttünk, hogy..
    ÚrIsten... hát... az aki elindul velem dolgozni, és ha Ő komolyan veszi, és... és...
    tényleg üzletet épít magának, sokkal de sokkal de sokkal több pénzt tud keresni,
    mint én abból, hogy Őt megtaláltam. Tisztában vagy-e ezzel?
    Ezek mind mind alapkérdések."
    Az emberek mire "oda" érnek, - ahová indultak - megértik a dolgok működését. Addigra ők is bekerülnek a 20%-ba, és már nem értik meg a többi embert, de... elfogadják. Azt tapasztaltam, hogy innen senki nem vágyott oda. Onnan viszont mindenki IDE vágyódik. Mi az "ide, és mi az "oda"? Szerinted? :D

    VálaszTörlés
  2. Szia Miki!
    Nagyon régóta követem amit irsz. Én hiszem azt, hogy Magyarországon is lehet boldogulni. Bár, dolgoztam az Usaban egy évet és talán annyi, hogy ott lehet, hogy könnyebb megvalósitani dolgokat, nert van fizetőképes kereslet.
    Lehet itt boldogulni és kell is, csak még keresem, hogy miből. Régen, úgy 15 éve belefutottam egy mlm es üzletbe, de fenetudja...
    Lehet, hogy csak rosszul adták nekem elő?
    Lenne hozzá kedvem, mert ki ne szeretne bőségben élni, de még nem találtam meg a megfelelő társat vagy ahogy ti nevezitek mentort, aki elmagyarázza, hogyan is működnek itt a dolgok. Lajos

    VálaszTörlés
  3. @Lajos: keress egy olyan üzletet, ahol ténylegesen segítenek abban, hogy elkezdj passzív jövedelmet építeni. Most ajánlhatnám a mi üzletünket is, de tudd, hogy sok jó cég van a piacon :) Keress egy jó céget, jó rendszerrel, jó csapattal! Fog ez menni :)

    VálaszTörlés
  4. Hol van a következő rész? Mert én nem találom...............

    VálaszTörlés
  5. @Julianna: nagyon helyes, pont ez volt a cél ;) Hamarosan felkerül a következő rész is, méghozzá a következő bejegyzésben, ami vagy csütörtökön, vagy pénteken lesz. Addig türelem :)

    VálaszTörlés
  6. Óriási anyag.Várom a folytatását...
    Igen a körülmény,vagy az álmaim nagyobbak....

    VálaszTörlés
  7. Szuper ez a film, Miklós - nagyon örülök neki, hogy elindítottad. És változatlanul őszinte elismerésem neked - fantasztikus ez a blog, és főleg az, AHOGY csinálod, ahogy ADSZ. :-)

    Sok szeretettel: Ida ***

    VálaszTörlés
  8. Komment a kommentekhez: ( amit kértél) mindenki mondja a magáét ( amikor itél) szó szerint. Mindenki :) és a magáét ( mi rossz, mi csúnya és hogyan stb) De vajon az ítélkezők valójában mennyit is tudnak mindarról, amiről véleményt alkotnak? Voltak rosszak, maffizó-gazdagok? Ah-dehogy. Csak találgatnak - elvekből. összességében pedig: a szivárványban 7 színt látunk. 7 különböző színt. Az egyik narancs, a másik lila stb. Mind számít. Ítélkezni a gazdagsáról, számomra így olyasmi, mintha a Narancs szín a szivárványból kiszólna: mit gondolsz Te magadról,tee Lilaaa... Szégyled magadat lila...biztos gonosz-rossz-maffiiózó vagy?! ( mert nem vagy narancs)



    A film óriási, Miklós ( nekem megint egy olyan életbeli-jelenet mint a kedvenc szerzetesünk:) Nana

    VálaszTörlés
  9. Én megtaláltam a többi részt is. Trükkös srác vagy te Miki! :)

    VálaszTörlés