°°°

2011. április 9., szombat

Titkos Milliomos - Gurbaksh Chahal 5/5

És végezetül következzen a Titkos Milliomos utolsó része.
Mindenkinek jó elmélkedést kívánok a hétvégére vele :)(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.

Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)Kérlek írd meg mi volt a véleményed a Titkos Milliomosról, és azt is, hogy milyen új gondolatokat, érzéseket ébresztett benned!


A következő bejegyzés szintén a Titkos Milliomoshoz fog kapcsolódni, viszont nem biztos, hogy mindenkinek ajánlanám. Klikkelj ide és megtudod miért írtam ezt!Ha újra meg szeretnéd nézni a műsort, klikkelj ide!- KM

6 megjegyzés:

 1. Köszönjük ! Rengeteg munkád lehet benne és igazán ügyes, hogy ilyen anyagokat találsz !
  A szerencsének köszönhetően rátaláltam a blogra és ezen a kitáruló kapun keresztül a világot olyan szemszögből látom, amihez, talán évtizedek kellettek volna, hogy eljusson hozzám.

  Néhány dolog ami eszembe jutott a filmről:
  Nézve a képeket, látható, hogy Amerikában sem fenékig tejfel az élet és ott sem gázol mindenki térdig a gyűrött dollárokban.

  A másik, hogy nézetemet megerősítette a film, merthogy úgy gondolom, mindenhol megtudja csinálni az ember a szerencséjét, itthon is !

  A harmadik dolog, hogy a gazdagoknak is tovább kell lépniük, mert különben nem tudják élvezni a vagyonukat, talán el is veszítik !
  Ez pedig a befektetői szint .
  Ez nem azt jelenti, mint azt sokan gondolják, hanem azt, hogy a vagyonukat a saját és mások javára kell fordítani, így találhatnak rengeteg örömöt, boldogságot a gazdagságon keresztül és azon túl.
  Ha ezt teszik , beindul a körforgás és sokáig élvezhetik a gazdagságból fakadó különleges életstílus előnyeit.

  Szép napot mindenkinek

  Lexuslaci

  VálaszTörlés
 2. Meg kell gazdagodnom! Inspiratív volt. Köszönöm!

  Balázs

  VálaszTörlés
 3. Egy igazi ok, cél, vagy nevezzük ahogy akarjuk, szóval egy nagyon erős késztetés lehet a meggazdagodásra az, amit ez a videó sorozat üzent.
  Ez már az a szint, amikor nem birtokolni, tenni akarsz valamit a majdani pénzeddel, hanem válni akarsz valakivé, akit elismernek, vagy csak szimplán szeretnek. Nem a pénzéért, ugyanakkor pénz nélkül ez nem menne, szóval ... :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon megindító, köszönjük, hogy ilyen anyagokat osztasz meg velünk!
  Erről szól az élet, ez, az Élet, az igazi lényege,amit láttunk..
  :)

  VálaszTörlés
 5. @Eszter: persze, nyugodtan oszd meg a FaceBook-on :)

  VálaszTörlés