°°°

2011. április 9., szombat

Titkos Milliomos - Gurbaksh Chahal 4/5

Következzen hát az utolsó előtti rész :)




(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)


Ha nem láttad volna a korábbi részeket klikkelj ide!

A sorozat utolsó részéhez klikkelj ide!



- KM


4 megjegyzés:

  1. Hát én már sírtam...

    VálaszTörlés
  2. Most már látom, hogy mire megy ki ez az egész! Nekem nagyon bejött! Szeretnék én is így segíteni az embereknek. Valaki egyszer azt mondta: "úgy segíthetsz a legtöbbet a szegényeken, ha nem tartozol közéjük!" Nagyon inspiráló ez a történet! Köszönöm Miki!

    VálaszTörlés
  3. Super, a Blog, Miki!! :)

    VálaszTörlés
  4. Régóta nézem a videóidat Miki, azt kell mondjam, hogy egyedi és jó videókat fordítasz le. Őszintén megmondom az elején nem értettem mit akarsz ezzel, de hogy újra végig néztem, most már értem. "Áld meg azokat, ahova jutni szeretnél", és ezt tapasztalattal(videók megnézésével)lehet a legkönnyebben elérni. Ez a videó azért is tetszett, mert ha nem is ez volt a hangsúlyos, de a főszereplője fiatalon gazdagodott meg, és ez azt jelenti a számomra, hogy a kor nem számít!
    Károly ez az idézet a milliomos elme című könyvben van legalábbis mintha ott volna vagy Randy Gage mondta egy Miki által lefordított videóban, vagy mind2 de mindenképpen igaz..és ez a lényeg!

    VálaszTörlés