°°°

2010. augusztus 23., hétfő

Jessica a 4 éves önfejlesztő tréner :)


Szia!


Igen, jól olvastad a bejegyzés címét. Valóban 4 éves :) Májusban láthattál egy Louise L. Hay filmet itt a blogon, ahol sok szó esett a megerősítésekről és a tükör előtti munkáról. Ha nem láttad még, érdemes megnézned a filmet.

A megerősítések nem mások mint fókuszpontok a tudatunk számára. Alapvető Univerzális törvény ugyanis, ahol a figyelem ott az energia és a teremtőerő.
Sokféle módon irányíthatod a figyelemenergiádat - itt tényleg csak a kreativitásod szabhat határt.
Megteheted pl azt, hogy egyedi kövekre rágravíroztatsz különböző minőségeket -ahogy a fenti képen is láthatod-, úgy mint: Egészség, Boldogság, Hála, Öröm, Bőség, Gyógyulás, Szeretet, Szabadság, Türelem, stb stb.
Ezt követően beteszed a köveket egy kis textilzsákocskába és minden reggel kiveszel egyet belőle, kezedben tartod, becsukod a szemed és meditálsz az adott minőségen néhány percig.

A tükör előtti megerősítések kicsit másról szólnak. Sokan furcsán is érzik magukat miközben csinálják - főleg a felnőttek. "Mégis milyen ostobaság az, hogy állok a tükör előtt és megerősítéseket mondogatok!" - szokták mondani.

Mutatok egy érdekes videót, ahol meg fogod látni, hogy lehet ezt nagyon szórakoztatóan is csinálni ;)

Bemutatom Jessicát, a 4 éves önfejlesztő trénerünket ;)



(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)



Küldd tovább a bejegyzést/videót, sok embert fel fogsz vidítani vele!


Te használsz megerősítéseket?
Ha igen, milyen formában?


- KM

4 megjegyzés:

  1. Ez fantasztikus volt, minden elismerésem a szülőknek. Átküldöm az ovis szülőknek, tanuljanak belőle: Marika

    VálaszTörlés
  2. Ez szinte hihetetlen. Ez a gyerek egészen biztosan sikeres lesz az életben. És tulajdonképpen főleg gyereknek nem is nehéz csinálni. De még mi felnőttek is tanulhatunk tőle.

    VálaszTörlés
  3. Mutasd meg majd 10, 20, 30,év múlva-illetve anyósként.

    VálaszTörlés
  4. Imádom ezt a gyermeki ösztönösséget! Vajon sokunk hol, mikor és kiknek a hatására vesztette el?
    Ideje felismerni a szülői felelősségünket, hogy gyermekeink megmaradjanak ebben a tiszta, életerős, természetes állapotban... És ha mi már elrontottuk, kezdjünk csak figyelni és merjünk tanulni a gyermekeinktől!

    VálaszTörlés