°°°

2010. szeptember 17., péntek

A Jóléthez vezető 7 Spirituális Törvény - A Vizualizáció Törvénye


Szia!

Egy gyors történettel kezdem ezt a bejegyzést. Meg fogsz lepődni mikre képes az emberi elme, az élet, és hogyan képes összehangolni a tudatalattink számunkra sokszor felfoghatatlan dolgokat.
2009. nyarán elkészítettem végre saját álomfaliújságomat. Aki olvasta, vagy látta a Titkot, ismerős lehet az a rész, amikor John Assaraf elmesélte, hogyan vonzotta be a házát 5 év alatt egy álomfaliújság segítségével. A kétkedők ezt persze nem hitték el, azt gondolták, ez egy átverés, és a dolog nem működik, szemfényvesztés és ügyes marketingfogás az egész, hogy még többen vegyék a Titok könyvet és a kapcsolódó tréninganyagokat.

Jómagam hiszek abban, hogy ez a dolog működik, éppen ezért is készítettem el az álomfaliújságom.
Kinyomtattam képeket, összeszedtem néhány inspiráló idézetet és megteremtettem azt az életet amelyre vágytam - egyelőre 'papíron', pontosabban szólva egy 'táblán'. Amikor elkészültem vele, a táblát kitettem az íróasztalom fölé, hogy mindig szem előtt legyen.

Találtam a neten egy olyan programot, ahol poénból lehet csinálni címlapfotókat, mintha egy magazinban szerepelnél. Gondoltam... miért ne??? Nem is lenne rossz egy magazinban szerepelni, mint sikeres ember.
Itt látsz is egy képet erről - lásd a piros bekeretezett részt.
A teljes tábla mérete egyébként ennek kb, az ötszöröse.



2009. nyara óta tehát kint függ a falamon az álomfaliújságom, gyakran rápillantottam.

Aztán 2009. december 5-én elkezdtem írni ezt a blogot, egyszerűen egy nagyon erős késztetést éreztem, hogy ezt megtegyem - főleg a csapatom érdekében. Telt-múlt az idő, érdekes dolgokat csináltunk, elfoglaltak voltunk, majd idén, azaz 2010. május környékén kaptam egy emailt Bódis Krisztiántól, a HVS magazin lapigazgatójától és tulajdonosától, hogy nyomon követte a blogot az indulástól kezdve, nagyra értékeli, és mit szólnék hozzá, ha megjelenne egy cikk a blogunkról a HVS magazinban?

Meg kell mondjam, nagyon megörültem neki, furcsamód mégsem ért meglepetésszerűen a dolog. Nem tudom miért éreztem ezt, egyszerűen csak örültem, de ennyi. Érdekes érzés volt nagyon.
Aztán beszélgettünk sokat Krisztiánnal, elmondta, hogy mi a küldetésük a HVS-sel és nagyon megfogtak a gondolatai és a tervei. Bár teljes mértékben elköteleztem magam az üzletünk mellett, attól még támogathatok mást is, miért ne.
Miért ne lehetnénk együttműködő partnerei egymásnak?

Krisztiánról egyébként tudnod kell, hogy egy remek ember. Megbízható, céltudatos, és mindig betartja amit ígér. Szenzációs vezető és egyéniség.


Megbeszéltük, hogy a cikk a szeptemberi HVS magazinban jelenik meg. Ahogy közeledett a megjelenés ideje egyre izgatottabbá váltam. Végül megjelent. Még ugyan nem tartom a kezemben, mert még úton van felém a magazin, viszont a tartalomjegyzéket már láttam és fülig ért a szám - wow... hát mégis benne vagyunk.

A slusszpoén most jön!

Képzeld el, néhány napja ücsörögtem a gépem előtt, épp lazítottam és ránéztem az Álomfaliújságomra. Végigpásztáztam.... amikor egyszer csak..... jött a felismerés. TE JÓ ÉG !!! Kezdenek megvalósulni a dolgok... Komolyan mondom megborzongtam. Csak akkor esett le, hogy mi is történt - erős Titok utánérzetem volt, és bevillant John Assaraf házának története.

Kitettem a címlap képet -hangsúlyozom poénból, 'miért ne?' mentalitással- még 2009. nyarán...
És láss csodát... megvalósult kb. 1 év alatt...
Igaz, nem a címlapon szerepeltem, de bekerültem egy sikerújságba, úgy, hogy tudatosan nem erőlködtem ezen.
2009. nyarán nem volt még sem blog, sem HVS magazin. Roppant érdekes, nem?

Miközben folyamatosan futkosott a hátamon a hideg és döbbenten meredtem az Álomfaliújságomra, lassan tudatosulni kezdett bennem, hogy ezzel az eszközzel működésbe hoztam az Univerzum erőit, és erre tényleg bárki képes.
Aztán megnéztem mik szerepelnek még a táblán, és észrevettem, néhány egyéb dolog is kezd kibontakozni, ugyanúgy a semmiből.

Miért is meséltem ezt el Neked?

Mert ez a hosszú bevezető kapcsolódik a Vizualizáció Törvényéhez, amely Randy Gage szerint az egyik legerősebb Jólét-Teremtő Törvény. (A legutóbbi Törvény, amelyről beszéltünk, ha emlékszel még, a Keringés Törvénye volt)

A VIZUALIZÁCIÓ TÖRVÉNYE
Mottó: "Ahhoz, hogy megteremthesd a Jólétet, előbb a lelki szemeid előtt kell látnod azt!"




(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)


Megerősítések a Vizualizáció Törvényére:

  • Magam előtt látom a Teremtő gazdagságát és ezt magamhoz vonzom, most.

  • Előbb lelki szemeimmel látom a jót, így megteremtem.

  • Amit a képzeletemben képes vagyok megalkotni, azt képes vagyok megteremteni a fizikai világban is.

  • Ha álmodok valamiről, azt meg is tudom valósítani.


Bízom abban, hogy Neked is legalább annyira segített Randy ezzel a videóval, mint amennyire nekem, és Te is elkészíted saját Álomfaliújságodat. Ha nekem sikerül szép lassan megteremteni ami rajta van, akkor Neked is fog.

A következő Jólét Törvény a Kreativitás Törvénye lesz - néhány héten belül...

Mivel ebben a bejegyzésben sok szó esett a HVS és a blog kapcsolatáról, és arról hogyan kezdtünk együttműködni, a következő kisvideót mindenképp nézd meg, meglátod érdemes!






A gondolataidat, véleményedet továbbra is várjuk!


- KM


2 megjegyzés:

  1. Mindig nagyon jó érzés látni a Randy videóit, mert szenzációs kisugárzása van.
    Ezt lemértem néhány barátomon is és rajtuk is nyomot hagyott !

    Még nem készítettem el a saját faliújságomat, de most nyomós érveket hallottam arra, hogy szükségem van rá.
    Meglesz hamarosan!

    Üdv. mindenkinek Lexuslaci

    VálaszTörlés
  2. Újként itt, engedjetek meg nekem egy megjegyzést! Előrebocsátom, hogy most kezdem magamnak felfedezni Randy Gage-t, és nagyon tetszik!!

    Szóval: a gondolatainkkal, képzeletünkkel való teremtéssel kapcsolatban mindig nagyon fontos, hogy felhívjuk a figyelmet arra, amit Paulinyi Tamás így fogalmazott meg a Nők Lapja 2011.03-30-i számában: "...nem a gondolatok, hanem a valódi érzések, az őszinte elvárások számítanak. Emiatt aztán ne csodálkozzon senki azon, hogy hiába ismételgeti naponta tízszer ezoterikus kívánságlistáját, vagy imádkozik reménytelenül olyan dolgokért, amelyekben a lelke mélyén nem hisz. Igaz elvárások nélkül vajon mit remélünk? Azt se felejtsük el, hogy a negatív, olykor önbüntető vágyak ugyanúgy mozgósíthatók, ez pedig már szinte generálja a pechsorozatokat is." (62. o.)

    Üdvözlettel:

    Mari

    VálaszTörlés