°°°

2010. szeptember 15., szerda

Hogyan használd a Network Marketing Pro blogot üzletépítő eszközként? 2/2

Az előző bejegyzésben már beszéltünk arról, hogy a csapatunk, hogyan tudja a blogot értékes üzletépítő eszközként használni, most pedig ez a bejegyzés kifejezetten Neked szól, ha network marketinggel foglalkozol, de más eszközt (céget) választottál.

Előfeltétel, hogy mindig legyél profi és emberi. Ha még nem vagy profi semmi gond, olvasgasd a blogot, tanulj az MLM szakmáról sokat és alkalmazd a tudásod.
Az egyik legnagyobb és legerőteljesebb gondolat amit Randy Gage az egyik vezetői anyagában mond, hogy nem a hálózatod, nem az emberek és a csapatod a Forrásod. Az egyetlen Forrásod az Univerzum.
Ha ezt a gondolatot nem teszed magadévá lehetsz akármilyen profi technikailag, egyszerűen kudarcra ítélteted magad, mert emberekbe fogsz kapaszkodni. Csalódott leszel, ha valaki leáll, vagy kiesik az üzletedből, vagy más irányíthatatlan körülményekkel találod szembe magad.
Esther Hicks, Abrahamon keresztül is elmondta nem egyszer: "Ne próbáld irányítani az irányíthatatlant, azaz a külső körülményeket, más embereket, mert az lehetetlen! Az egyetlen dolog amit irányíthatsz az saját magad."

Hogyan kapcsolódik ez a hálózatépítéshez? - erről is volt már szó többször is.
Ne irányítsd a csapatodat, ne menedzseld őket, ne foglalkozz csipp-csupp ügyekkel. Egyszerűen mutass példát! És akinek tetszik az biztos, hogy követni fog, akinek nem, az pedig ha akarnád sem követne - és nem is kell, hogy mindenki kövessen. Ezért színes a világ.
Viszont meg fogod tapasztalni, ha valaki szabad akaratából követ az sokkal tartósabb lesz, kitartóbb és jobban együtt fogtok tudni dolgozni, minimális lesz a súrlódás köztetek.
Személy szerint jobban szeretnék 4 nagyszerű embert a frontomon, akikkel tökéletesen egy hullámhosszon vagyok, mint 100 frontot -beerőszakolva az üzletbe- csak azért, hogy elmondhassam, hogy milyen széles vagyok.

És ez hogy kapcsolódik a bloghasználathoz?

Úgy, hogy teljesen mindegy melyik céggel építesz üzletet, a bizalom és az emberi oldalak mindig a legfontosabbak. Rád is érvényes, mint a csapattagjainkra, hogy a blog akkor fog Téged szolgálni, ha előtte bizalmat építettél a jelölteddel. Bátran használhatsz és továbbküldhetsz bejegyzéseket és videókat is, ahogy kedved tartja.
Amint láthatod 5 különböző témacsoportra bontottuk a blogot, ezzel még nagyobb célcsoportot tudsz lefedni.
Pl.: ha van sikeres vállalkozó ismerősöd, neki nyugodtan küldhetsz a Vállalkozói gondolkodásmód az új évezredben témakörből anyagokat. Ezek persze folyamatosan bővülni fognak.

Küldd el neki a videókat, és a Neked tetsző bejegyzéseket és kérdezd meg mi volt a véleménye, beszélgessetek, stb.
Nem véletlenül tagoltuk így a blogot, és építjük úgy ahogy. Általunk egyre több emberhez eljut a network marketing mint szakma, és azt tapasztaljuk, hogy egyre többen válnak nyitottá. A kulcs az, hogy ahány ember annyi féle, és ugyanazt a dolgot többféleképpen érdemes megmutatni nekik.

A blog remek utánkövető anyagként is szolgálhat ha linkelsz egy-egy témához kapcsolódó videót.
Tegyük fel, valaki nem érti az MLM-et és még mindig azt gondolja, hogy itt házalni kell, meg termékeket kell eladni, nem működik, lúzerek próbálkozásai, vagy pilótajáték, stb stb.
Ez esetben a következő videók bármelyikét kapásból elküldheted neki - aztán beszéljétek meg mi volt a véleménye - és ha érdeklődik akkor megmutathatod neki a cégedet. Meglátod, sokkal nyitottabban fog hozzáállni, ha előtte magát az MLM-et ismeri meg.

Hogyan látja a Network Marketing iparágat egy bennfentes? - Richard Brooke

Network Marketing újoncok számára

4 éves karrier-terv a Szabadsághoz - Richard Brooke 1/6

4 éves karrier-terv a Szabadsághoz - Richard Brooke 2/6

4 éves karrier-terv a Szabadsághoz - Richard Brooke 3/6

4 éves karrier-terv a Szabadsághoz - Richard Brooke 4/6

4 éves karrier-terv a Szabadsághoz - Richard Brooke 5/6

4 éves karrier-terv a Szabadsághoz - Richard Brooke 6/6
(befejező rész)

A sikeres szponzorálás titkai


Végezetül láthatod, hogy sok együttműködő partnerünk van, akikre mind felnézünk, mert hisszük azt, hogy értéket adnak az embereknek, a társadalomnak, az országnak, és így az egész világnak is bizonyos szinten.
Ha belinkelünk, vagy ajánlunk valamit a forrásmegjelölés nem marad el - ez amolyan tiszteletadás a részünkről.

Arra kérünk, ha Te is felhasználsz anyagokat a blogról, jelöld meg a blogot mint forrást.

Tudjuk, hogy számodra is ugyanolyan fontos a korrektség mint számunkra - különben nem olvasnád ezt a blogot :)


Sikeres hálózatépítést kíván Neked az egész csapatunk, bármely cégben is tevékenykedsz jelenleg!
Tudjuk, hogy jól választottál.

Ne feledd, a Network Marketingben mindannyian egy nagy családba tartozunk :)


A következő bejegyzésben megismerkedhetsz a harmadik Jólét Törvénnyel, a Vizualizáció Törvényével.



- KM

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm ezt a bejegyzést is, hasznos dolgokat olvasok/tanulok itt Nálatok!
    Gratulálok az igényes anyagaidhoz és további sikereket kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó érzés olvasni ezeket a sorokat Miklós!
    Rád, ugyanaz a gondolkozás a jellemző, amit Én is igyekszem magamévá tenni,a mások segítése, (ne tán-tán oktatása)a szakma elsajátítására, népszerűsítésére!
    Szeretem olvasni az írásaidat, mert tanítasz mindenkit, itt a szakmára, emberségre, az oktatásra, utat mutatsz, élen jársz!
    Nem véletlen, hogy folyamatosan bővül olvasóid száma!
    Jó itt...
    Köszönöm neked!

    VálaszTörlés