°°°

2010. szeptember 24., péntek

A 'Tányérpörgető elv' - azaz miért fontos, hogy mélységet építs?


Folytatjuk az előző bejegyzésben elkezdett, -kritikus fontosságú- Dale Calvert tananyagot. Dale megosztja velünk a tapasztalatait arra vonatkozóan, hogy miért fontos, hogy mélységet építsünk a hálózatunkban. Ehhez konkrét irányelveket is ad majd.

Meglátod, logikus és teljes mértékben alkalmazható az amit mond, sőt külön öröm a számomra, hogy a minap megtapasztaltam, hogy a 'Tányérpörgető elv' tényleg működik a gyakorlatban is :)

Már Don Failláék is utaltak erre a '45 másodperces prezentáció, amely megváltoztatja az életedet' c. könyvükben. Érdemes megszerezned, mert az MLM lényegét fogod megérteni általa.

Addig is nézd meg Dale Calvert tréninganyagát, aztán várom a gondolataidat/tapasztalataidat az üzletépítéssel kapcsolatban:



(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)



A következő bejegyzésben egészen másról lesz szó, picit elszakadunk az MLM technikáktól és belecsapunk a média világába néhány post erejéig.

Maradj velünk, és addig is iratkozz fel a blog hírlevél szolgáltatására - ha eddig nem tetted volna meg!


- KM

1 megjegyzés: