°°°

2011. január 22., szombat

Kevin Spacey bölcs szavai


A mai bejegyzés főszereplője Kevin Spacey lesz.

Két okból választottam őt.
Az egyik, hogy nagyszerű színésznek és embernek tartom, illetve volt egy "A jövő kezdete" című filmje, ami... majd meglátod miről szól. Ha még nem láttad volna ezt a filmet, akkor mindenképp nézd meg, addig is egy kis ízelítő belőle - talán a legmélyebb és leginspirálóbb részből. Meg fogod látni, hogy nem véletlenül került fel pont egy network marketingről szóló blogra. A feltöltésért köszönettel tartozom Kárpáti Ferinek.
Ám ezzel még nincs vége a bejegyzésnek.
Hallgasd meg Kevin Spacey gondolatait a sikerről:(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)
Továbbra is várjuk a kommenteket :)- KM

3 megjegyzés:

 1. Kedves Feri!Kedves Miki!
  Köszönöm mindkettőtöknek ezt az élményt, amit ez a (Nekem nagyon tetsző) bejegyzés adott!
  Mindenhonnan visszaköszön lassan, hogy egy lépés választ el, az "Áttöréstől". Ennek a megismeréséért, a helyzet felismeréséért is köszönettel tartozom. A többi rajtam múlik, s azon, hogy hogyan lépem át a saját korlátaimat,elérve ezzel az "Sikert"!
  Igazad van Miki, mikor az inspirációt említed..
  Engem nagyon megfogott ez a bejegyzés..
  Innentől kezdve, tudom, hogy hogyan cselekedjek.
  Úgy is teszek..

  Sziasztok:
  Rottek László

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó film, szerintem kötelező tananyag minden hálózatépítőnek.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon remek film. A kisfiú gondolatmenete, érzésvilága rendkívüli. Ezekből a kis emberekből lesznek az igazi nagyok. Valójából ez az érzelmi intelligencia.

  VálaszTörlés