°°°

2012. április 13., péntek

Miért (nem) működnek a megerősítések?


Az előző bejegyzésben ígértem a folytatást, emlékszel?

Mindannyian hallottunk már a megerősítésekről, sokunknak a könyökén jön már ki a téma. Vannak emberek akik szenzációs eredményeket értek el megerősítő kijelentések használatával, míg vannak olyanok is, akik eddig semmilyen sikert nem könyvelhettek el maguknak.
Mégis mi lehet ennek az oka?

Miután megnézed Gregg Braden videóját mindent meg fogsz érteni a megerősítések helyes használatával kapcsolatban. Gregg új 'figura' a blogon és leginkább úgy jellemezhető mint aki képes arra, hogy a vallást és a tudományt egy fedél alá hozza. Több könyve megjelent magyar nyelven (az egyik kedvencem a Tudatos Teremtés c. könyve); mert tudományos magyarázatokkal támasztja alá mindazt amit az ősi vallások intuitívan mindig is tudtak.A videóhoz kapcsolódóan még egy pár szó.
A munkatársaimnak azt szoktam javasolni, hogy írják össze milyen típusú emberekkel akarnak üzletet építeni, milyen embereket szándékoznak bevonzani! Jellemezzék őket, írjanak listát és érezzék át mintha már megtalálták volna őket. Meg fogsz lepődni mennyire jól működik, próbáld ki Te is!

Kapcsolódó bejegyzések:

Jessica a 4 éves önfejlesztő tréner :)

Mit kellene tennem, hogy megtaláljam a kulcsembereimet az üzletemhez?

Hangolódj rá a vagyonra és a gazdagságra!

Abraham-Hicks - Hogy a fenébe lettél a Világ Ura?Te használsz megerősítéseket?
Ha van kedved írj az eredményekről is!- KM

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése