°°°

2012. március 10., szombat

A programozás hihetetlenül erős szerepe - kérdés, hogy kitől kapod a programokat?


Nem szoktam politizálni, most viszont mégis megteszem... csak egy kicsit. Annak ellenére, hogy egyáltalán nem érdekel mi történik a politikában, mert tudom, hogy én vagyok az egyedüli aki a saját életem felett rendelkezhet és dönthet. Ha pedig külső erőnek engedem át az irányítást, azzal a felelősséget és az örömöt is elveszítem, amivel alakíthatnám az életemet.

Manapság csak úgy mocskolják az elnökünket és az összes politikai 'nagyágyút'; és ha szétnézünk ez minden országban így van, nem csak nálunk. "Helytelen amit tesznek, kifosztják az országot, pánikot keltenek, épp ezért le kell váltanunk ezt a büdös bandát..." - sokan gondolkodnak így. Ha viszont megkérdeznéd ezektől az elégedetlenkedő emberektől, hogy mondjanak valami konstruktív megoldási javaslatot, sok esetben megnémulnak, majd kis idő elteltével újra átkapcsolnak 'panasz' üzemmódra és természetesen így semmi sem változik.

Sajnos sokan közülünk elfelejtettek önállóan gondolkodni, mert leszoktatták őket erről. Hiszem azt, hogy minden ember képes arra, hogy drámai változást hozzon az életébe, de ez csak akkor lehetséges, ha megtanulunk önállóan gondolkodni, önálló döntéseket hozni, függetlenül attól, hogy mit próbálnak lenyomni a torkunkon, vagy 'mi illik mi nem illik', 'mi helyes, mi nem helyes'. Mindvégig amíg külső erőkre, vagy körülményekre hagyatkozunk, hogy azok oldják meg életünk problémáit zsákutcába kerülünk és elajándékozzuk az életünket.

A saját életedért Te vagy a felelős, a Te irányításod alatt áll. Tudom, hogy hatalmas potenciál van Benned is, mint mindannyiunkban. Kérdés az, hogy ezt a teremtőerőt valaha felfedezed-e magadban, és a javadra fordítod-e azzal, hogy új gondolkodásmódot és világképet teremtesz magadnak. És ahogyan a belső világod változik, úgy fog változni a külső világod, a körülményeid is. A változást viszont Önmagaddal kell kezdened! Nem várhatod el, hogy a politika, az állam, vagy más emberek tegyék rendbe az életed.

Hiszek Benned, Bízom Benned és Szeretlek!

"Ne kérjétek a politikai vezetőiteket arra a lehetetlen feladatra, hogy jólétet hozzanak az országotokba. Nincs az a kormány aki erre képes lenne, mert senki sem gondolkodhat, érezhet helyetted. Ha jólétet akarsz teremteni, azt csak egy módon teheted meg: ha összekapcsolódsz az Univerzum végtelen erőforrásaival. És miután Neked sikerült ez, mondd meg a többi embernek is hogyan csináltad. Ne hozzatok embereket, pártokat, kormányokat, politikai vezetőket abba a lehetetlen, kínos és függő helyzetbe, hogy tőlük várod a jólétet. A Forrásoddal való összhangot Neked kell létrehoznod és ha így teszel, képes leszel megteremteni mindazt amire vágysz."

- Abraham-Hicks





"Tudjuk jól, milyen sokan okolják a múltjukat, a gyerekkorukat, a karmát, előző életeket, gonosz démonokat, Istent, más embereket, más nemzeteket, a politikusokat a problémáik miatt. Ám ezzel az emberek csupán eldobják maguktól a felelősséget és az irányítást saját életük felett. Nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hogy Te teremted a magad Valóságát a gondolataiddal és a lelkiállapotoddal - akár tudsz róla akár nem. És minden egyes kiskapu, amelyet arra használsz h magadon kívül helyezd a hatalmat, megfoszt attól a határtalan erőtől amellyel teljes egészében, vágyaidnak megfelelő életet teremthetnél magadnak."

- Abraham-Hicks

Kapcsolódó bejegyzések:

Téged ki programoz?

A Jólét és Bőség megteremtése

Vigyázz - A filmek fertőzhetnek!

Elméd újraprogramozása a sikerre - Eric Worre (1/4)

Randy Gage szigete, azaz hogyan alakul ki a Jólét a semmiből (1/4)



Te hogyan alakítod ki a saját gondolkodásmódodat?
És ha már politizálunk... szerinted tényleg válság van?



- KM

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése