°°°

2009. december 16., szerda

A Jólét és Bőség megteremtése

Ha még ismeretlenül cseng Randy Gage neve, itt az idő, hogy megismerd!
Egy dolgot megígérhetek: vagy megszereted, vagy megutálod, aranyközépút nem létezik :))

Azon kevesek közé tartozik, akik képesek pimasz humorral is tanítani, ha úgy adódik.

Randy a mai napig gyakorló hálózatépítő, és egyben "Jólét szakértő" is. Többen hivatkoznak rá az önfejlesztő irodalomban, pl. Joe Vitale is a VonzásFaktor című könyvében.

Gage szlogenje: "A gazdagság és jólét a természetes állapotod!"
Véleménye szerint akkor élsz jólétben, ha boldog, egészséges és gazdag vagy.

2008. novemberétől kísérem figyelemmel őt, és azt kell mondjam, hogy az önismereti utamon mérföldkő volt a személye. Volt szerencsém többször is találkozni Randy-vel, 2009. decemberétől pedig szorosabban is együttműködünk vele a csapatommal.



(Ha a magyar felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re!)

Randy Jóléthez Vezető mini-szemináriumát itt találod, amelyben részletesen kifejti a 7 Spirituális Törvényt, amellyel ő maga óriási vagyont és jólétet manifesztált magának.

Ezen kívül napi használatra megoszt velünk néhány tanácsot is itt, amelyekkel folyamatosan növekvő jólétet teremthetünk életünkben.


Kik azok a mentorok, akik a leginkább hatást gyakoroltak az életedre / üzletedre?

-KM

5 megjegyzés:

  1. Ez valós dolog,vagy ügyes kamu?

    VálaszTörlés
  2. Szia Névtelen :)

    Mire gondolsz?
    Randy Gage nem kamu, és amiket mond tapasztalatból mondja.

    Erre értetted?

    Miklós

    VálaszTörlés
  3. Sok nagy hálózatépítőtől hallottam már hasonló sztorit. Először meglepődtem a repülő jegy árán, de ha több tíz milliót keresnék havonta, nagyon nem hatna meg a dolog. Nehéz elképzelni átlag szinten ezt a dolgot, mert sokan egy évi munkájukkal keresnek kb. 1 millió Ft-ot, de ez egy teljesen más szint.
    A jó hír, hogy Randy átlag alatti szintről indult, így bárkinek van esélye. Ő egy jó példa.
    Lehet továbbra is átlag ember módján gondolkodni, de akkor átlag emberek is maradunk, és esélyünk sem lesz egy jobb életre.

    VálaszTörlés
  4. Üdv! Én nem tudom, hogy ki ez az ember, 3 nappal ezelőtt láttam először a repülős videóját. Azt sem bánom ha gazdag, azt sem ha nem, nem tudom. Azt tudom, hogy az információ, amit szállított az életembe, az utóbbi három nap alatt bombaként robbant! Tudatára ébredtem, hogyan szabotáltam el az életemet milliomosból, a számlák és tartozások kifizetése után 20-30 ezer forintból élővé. Döbbenetes, hogy miért hagyja abba az ember a pénz áramoltatását, ami már olyan jól ment, és vált át a nincs pénzem csak ennyi, és be kell osztanom ami vanra. Döbbenetes, hogy hogyan kúszhat be az ember tudatába a hiány, ha nem figyel oda.
    Visszatértem ahhoz a csodálatos érzéshez, tudathoz, hogy nekem van, adhatok és tudom, hogy még több adatik. Ezt az állapotot nagyon szeretem.:) 3 nap történése, megfordította az életemet. :)

    VálaszTörlés