°°°

2010. december 22., szerda

Az utolsó blogbejegyzés



Kérlek nézd meg jól ezt a bejegyzést, mert ez az utolsó...

Szeretném megköszönni, hogy eddig velünk voltatok és rendszeres olvasóinkká váltatok. Szeretném megköszönni a csapatunknak a sok sok segítséget amit kaptunk. Köszönöm a csapatmunkát, azt hiszem ennél jobb csapatot keresve sem találhattam volna. Szeretlek Benneteket.

Szeretném megköszönni az aktív részvételt és a vendégszereplést a mentoraimnak, külön kiemelve: Randy Gage, Eric Worre, Richard Brooke, Jim Rohn, Abraham-Hicks, Darren Hardy, Art Jonak, Brian Tracy, Csombor Robi, Varga Zsolt, Dale Calvert, Deepak Chopra, Jack Canfield, John Assaraf, John Milton Fogg, Mandy Evans, Louise L. Hay, Napoleon Hill, Tony Robbins, Tim Sales, Wayne Dyer.

Bízom benne, hogy egész évben hozzá tudtunk járulni a fejlődésetekhez, jól-létetekhez, és ahhoz, hogy más szemmel tekintsetek a network marketingre.
Egy elképesztő iparágban vagyunk, és ha lehetne utolsó kívánságom azt kérném, hogy adjátok tovább, és vigyétek jó hírét az MLM-nek. Rengeteg embernek segíthetünk vele.

Köszönjük, hogy velünk voltatok, köszönjük, hogy támogattatok, köszönjük, hogy egyre profibbá és emberibbé váltatok a network marketingben.

És mivel az utolsó bejegyzés egybeesik az Ünnepi készülődéssel, ezúton szeretnék nagyon Boldog és Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánni Nektek ezzel a videóval.


(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)



Örülök, hogy részesei voltatok 2010-ben az MLM forradalom kirobbanásának Magyarországon.

Látjuk még egymást... találkozunk még... őrizzétek meg az Álmaitokat :)


U.I.: ez a bejegyzés az utolsó... ebben az évben...


- Komáromi Miklós - i am agel :) - 2011-ben még inkább rákapcsolunk... ;)

6 megjegyzés:

  1. Boldog karácsonyt neked és mindenkinek aki olvassa, vagy szereti a karácsonyt !

    Szép napot

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük az egész évi munkád! Nagyon szeretem olvasni az írásaid, nézni a videóid! Csak így tovább!
    Boldog Karácsonyt kívánok én is!
    Judit
    :-)

    VálaszTörlés
  3. köszönöm a videót és Boldog Karácsonyt kívánok :))

    VálaszTörlés
  4. Ok .... Ezzel már a Blog szülinapja óta adós vagyok: Csodálattal teli örömmel követem a Blogod és csapatod fejlődését! A Veled folytatott napi beszélgetések inspirációk mindannyiunknak. A Vortexben tartózkodás érzése semmivel sem hasonlítható össze.
    Sok szeretettel gratulálunk!
    Zsolt és Juli
    A prosperity Team - Floridából
    Boldog Karácsonyt Mr. Komáromi!!!
    Ja és a kártya is itt van újra:
    http://www.jacquielawson.com/viewcardm.asp?code=2506823683001&ob=1&cont=1

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó dolgokat fogalmazol meg,tetszenek és a videók is,akkor újra itt 2011-ben.Boldog Vidám Békés Karácsonyt kívánok!

    VálaszTörlés
  6. A címet olvasva először az ugrott be: talán elfogyott a net... Mert csak abban az esetben tudom elképzelni, hogy oldalad a mondandója végére érjen. Hálás vagyok mindazért a tartalomért, amit általad elérhettem, megismerhettem, hálás vagyok, mert ismerhetlek téged, Katát és még néhány más fantasztikus embert. Legyen szép Karácsonyotok, nyugodt és tartalmas a pihenésetek!

    VálaszTörlés