°°°

2010. november 23., kedd

Tanulj, gyakorolj! Ha elbuksz állj fel, javítsd a hibákat és folytasd tovább az utad!



Vajon mi lehet a közös bennük?

Brian Tracy, Jim Rohn, Robert Kiyosaki, Randy Gage, Donald Trump

?

Egyrészt az, hogy most már mindannyian többszörös dollár milliomosok. Másrészt, mindegyikük minimum egyszer teljesen lenullázta magát anyagilag. Mindegyikük csődbe ment nem egyszer, nem kétszer mielőtt profi szintre fejlesztették a passzív jövedelem termelő képességüket. Útjuk során rengeteget tanultak és a mai napig szorgos diákok. Tudásukat és tapasztalataikat pedig megosztják mindenkivel aki nyitott a témára.

A legsikeresebb emberek mindig hosszútávon gondolkodnak és ha átmenetileg nehézségek is ütik fel a fejüket az életükben, soha nem adják fel - éppen ezért mindig találnak is valamilyen megoldást.
Ha jelenleg komoly kihívásokkal teli élethelyzetben vagy, nehézségeket tapasztalsz érdemes megnézned a kitartásról szóló bejegyzést és hozzá tartozó videót, sokat fog segíteni.

Egyáltalán nem szégyen az, ha hibázunk az út során, hiszen a hibák mind részei a tanulási folyamatnak. Ne szégyelld magad, ha a vállalkozásod nem úgy halad ahogy szeretnéd, esetleg a csőd szélén állsz. Ezek mind-mind jelek arra nézve, hogy valamit meg kell tanulnod, fejlődnöd kell. Egyik üzlet sem kerül csak úgy véletlenül lejtmenetbe, netán csődbe. Mindennek megvan az oka.
Nézd meg mit hogyan csinálnak a sikeres emberek! Tanulj tőlük és ami még fontosabb alkalmazd a megszerzett tudást!

Brian Tracy saját élettapasztalatáról beszél a következő videóban.
Furcsa lehet amiket megoszt velünk, hiszen manapság már egy sikeres vállalkozó és tréner, aki milliókat inspirált már szerte a világban.

Most mégis beavat a részletekbe. Ha kíváncsi vagy hogyan élt annak idején a zöldfülű Brian Tracy, milyen kihívásokkal nézett szembe és hogyan oldotta meg őket, akkor ez a videó Neked is szól:


(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)


A technikáról amit Brian Tracy is alkalmazott itt olvashatsz bővebben.



- KM

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése