°°°

2010. július 25., vasárnap

Önnek 1 új hangüzenete érkezett - A (network) marketing mint karrierlehetőség


Felpörgetjük az eseményeket, mert nagyon fontos időszak elé nézünk.
Ha rendszeresen olvasod a blogot, szép lassan kikristályosodik miért.
Ajánlom iratkozz fel a hírlevelekre!

Jövő héten egy különleges videót fogsz látni, már most beharangozom és szeretnélek felkészíteni rá. Randy Gage szponzorával készült a videó, a következő bejegyzésben láthatod őt is. Vajon kinek sikerült Randy-t szponzorálnia és Gage miért pont hozzá csatlakozott? :)
Rá fogsz jönni, hogy ők ketten jó okkal dolgoznak együtt.

De ne rohanjunk ennyira előre!
Szeretném, ha komolyan vennéd a network marketinget mint szakmát!
Ha már MLM-es vagy, akkor azért, ha még nem de szimpatikus a dolog akkor azért.
A network marketing a világon az egyetlen olyan szakma, amellyel teljesen szabaddá válhatsz.

Ugyanakkor fontos, hogy valódi szakmaként tekints rá. Ilyen szempontból nem sokban különbözik más szakmáktól, legyen az könyvelő, pénzügyes, jogász, autószerelő, fodrász, tanár stb. - mégis sokaknak nem mondják meg, hogy ez bizony egy "mesterség", csak gyere, csatlakozz, legjobb termék, legjobb jutalékterv, a többit nem is mondom.

Ha eldöntötted, hogy MLM-mel akarsz foglalkozni, akkor tekintsd egy karrierlehetőségnek!
És mint minden karrier, itt is egy folyamat lesz az előrehaladás.

Van erről egy nagyon tanulságos sztorim, saját életemből vett példa, és ezzel együtt szeretnélek felkészíteni a következő bejegyzésre, amit Randy Gage szponzorával láthatsz néhány nap múlva!




Egy profi, majdnem egész estés (45 perces) szakmai tréninget már láthattál Randy Gage-től, amikor arról beszélt milyen képességeket kell kifejlesztened az MLM-ben.
Emlékeztetőül klikk IDE !



Írd meg bátran a gondolataidat, kíváncsiak vagyunk rá!


- KM

1 megjegyzés:

  1. Üdv : Miklós!

    Teljesen egyet értek veled abban, hogy ha az ember elhelyezkedik( belép) egy MLM céghez akkor ez egy hosszú tanulási folyamat kezdete.Csak az a bibi, hogy ezt nem mondják el neki csak áltatják a nagy kereset a szabad élet reményével.Mikor nem mondják meg az embernek mire kell számítani akkor szinte előre előkészítik a kudarcra a terepet. Mikor rájön az illető akit ígérgetéssel hoztak be a céghez, hogy nem ezt a lovat akarta szinte rögtön kiesik az üzletből.Ez szörnyű nagy károkozás, mivel jól járt volna , ha benn marad, haszna lett volna és aki behozta az elveszített egy jó jelöltet.Az őszinteség lehet, hogy megakadályozza egyes embereknek az azonnali belépését, de aki belép tudja mire számíthat, így a bennmaradási esélye is nagyobb. Viszont az őszinteséggel nem taszítottuk el a be nem lépő jelölteket örökre, hisz mindenki jelölt egy adott pillanatban, csak arra jól rá kell érezni.

    További jó munkát a blogon és a cégednél.
    Szia Laci

    VálaszTörlés