°°°

2011. november 23., szerda

Avatar Tanfolyam


Hogy mennyire fontosak a meggyőződések, hitek, azzal kapcsolatban hadd idézzek először is Randy Gage-től:

„Hogyan lehetünk sikeresek? Úgy, hogy kifejlesztjük a pozitív hitet magunkban, és ha így teszünk, nagy eséllyel láthatunk kívánságunknak megfelelő dolgokat a hálózatunkban... (…) Építs magadban sziklaszilárd hitet és így elérheted az álmaidat!”

(Randy Gage- „A hit szerepe a network marketingben” c. előadásából)

Talán Te is láttad a Titok című filmet…Neked is hiányzott belőle a hogyan?

Van egy jó hírünk: mi megmutatjuk Neked a „hogyant”!

Szeretnél sikeresebb lenni, de sokszor megtorpansz? Szeretnéd bevonzani, megvalósítani céljaidat? Harmonikus párkapcsolatot szeretnél? Megerősítenéd önbizalmad annyira, amennyire nem is gondolnád, hogy lehetséges?

Az Avatar® tanfolyam, a jelenleg elérhető egyik leghatékonyabb és legtisztább önfejlesztő program. Egy sor olyan gyakorlati feladatból áll, ami lehetővé teszi, hogy felfedezd önmagad, és képes légy a tudatodat összehangolni mindazzal, amit el akarsz érni. Talán Te is egyetértesz azzal, hogy a hálózatépítésben elengedhetetlen az Önmagadba, és a sikerbe vetett hit. „Na jójó” - kérdezik sokan – „de hogyan higgyem el, hogy meg tudom valósítani céljaimat?” Kevesen tudják, hogy hiteket, meggyőződéseket, te is kreálhatsz magadnak! Bármit, amit el akarsz hinni! Ez tud abban segíteni, hogy el is érd a kívánt eredményt, legyen szó pénzről, párkapcsolatról, bármiről. Azokat a korlátokat, gátló meggyőződéseket, hiteket- vagy nevezzük akár programoknak, - amik akadályoznak az előre jutásban, le is tudod építeni. Végleg, valóban hatásosan.

Ez az Avatar® valódi ereje!

Tapasztald meg Te is élményszinten a működését, egyszerű gyakorlatokon keresztül!

Mi az a probléma az életedben, ami vissza – visszatérő és már nagyon eleged van belőle?
Ha szeretnél mögé látni, hozd el…
:)

Szeretettel ajánlom az alábbi videót a figyelmedbe, melyen a módszer megálmodója tart egy előadást az Avatárról.(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)

Az Avatar® tanfolyamokra jelentkezni lehet a (70) 381 62 73-as számon, vagy az avatarkurzus@gmail.com címen.
Keressétek Munkácsi Gábort!

Legközelebbi 9 napos kurzus: 2011. december 3- 11-ig, Budapesten.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése