°°°

2011. február 17., csütörtök

Hogyan változtasd át a reményt hitté?


Amikor tavaly októberben kint voltunk Prágában Randy Gage-nél, arról tartott tréninget, hogyan vezesd át az embereket a reménytől a hitig. Sok esetben ugyanis amikor egy új embert szponzorálunk még csak reménykedik, de egyelőre nincs erős hite sem az MLM-ben, sem önmagában. Egy jó vezető képes arra, hogy átvezesse a reménykedő embereket a hit szilárd talajára. Egy jó vezető képes arra, hogy úgy lássa az embereket ahogyan ők magukat szeretnék látni: erősnek, magabiztosnak (majdnem 'megabiztos'-t írtam ;), bátornak, szenvedélyesnek, lelkesnek, szeretetteljesnek, céltudatosnak, olyannak aki összhangban van önmagával és a világgal.
Ha pedig az emberek átbillentek, akkor mindenre képesek. Ez azonban idő és egy folyamat mellékterméke.

Nagyon örülünk, hiszen 2011. március 15-én újra találkozunk Randy Gage-el Prágában, akitől ismét rengeteget fogunk tanulni.

Nézzük mit mond Randy arról, hogyan változtathatod át a reményt hitté...(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)


Ha szeretnél Te is kijönni Prágába Randy Gage-hez, akkor keresd azt az ismerősödet, aki a blogra irányított!- KM

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése