°°°

2011. november 6., vasárnap

Készítsd el még ma az Álomfüzeted!


Sokat hallottam már arról, hogy a világegyetem erőit vonhatjuk irányításunk alá a vizualizációval, de most, hogy még jobban belemerültem a témába, egyre csak tátom a szám micsoda lehetőségek rejlenek benne. A kulcs itt is a gyakorlás. Nem elég, ha tudjuk, hogyan működik a vizualizáció - csak és kizárólag folyamatos gyakorlással érhetünk el eredményt. Néhány szakértő például úgy fogalmaz: edzd a vizualizációt működtető 'izmaidat', hasonlóan a valódi izmaidhoz. Minél többet használod annál hatékonyabb lesz.
Még ma elkezdhetjük és szokásunkká tehetjük.

A bejegyzés főszereplője Jack Canfield, aki az Álomfüzetek hatásáról és kreatív erejéről tart előadást.





Van már Álomfüzeted, vagy Álomfaliújságod?


Ha lemaradtál volna az előző, kapcsolódó bejegyzésről most bepótolhatod ide kattintva.
A következőkben pedig itt lesz velünk Shakti Gawain, illetve John Assaraf is. Mindkettőjüket a vizualizációról kérdeztük.

Hamarosan folytatjuk...



- KM

1 megjegyzés:

  1. A vizualizáció "izmait" remekül erősítik a könyvek, azaz az olvasás. No nem a sok filozófia -bár azt is jó olvasgatni- hanem jó regények. Valamikor a gyerekeknek még meséltek - amíg nem tudtak olvasni a gyerekek - így kezdetektől fejlődött a vizualizációs motorjuk. Ma sokan bekapcsolják nekik a Minimaxot vagy valami debil japán rajzfilmet. Olvassunk sokat! Ne csak filozófiát meg "hogy legyünk gazdagok" könyveket, az édeskevés és csak függőséget okoz. Valódi regényeket. Így tanulunk meg valóban fejben mozizni. Szigorúan szerintem, persze. :)

    VálaszTörlés