°°°

2011. október 24., hétfő

ÉBRESZTŐ! A network marketinggel olyan életet teremthetsz, amilyenre vágysz



FiGYELMEZTETÉS!
Nézd meg az előző bejegyzést, -ha még nem tetted volna meg-, mert szorosan kapcsolódik a maihoz!




Richard Brooke-hoz még visszatérünk, ugyanis egy másik videójával fogjuk zárni a bejegyzést, melyben konkrétan a network marketing működését mutatja meg az alapoktól kezdve. Ezen kívül egy interjút is láthatsz vele, melyben még nagyobb képet ad az iparágról.

Folytassuk most a bejegyzést egy másik nagy mentor, Randy Gage gondolataival:

A multi-level, vagy network marketing (röviden MLM) a szabad vállalkozási forma utolsó bástyája, melyben átlagemberek, nagyobb befektetés, üzleti tapasztalat, vagy végzettség nélkül képesek arra, hogy vagyont teremtsenek. Sokaknak, -akik most vagyonos emberek a network marketingben- nincs főiskolai- vagy egyetemi diplomájuk, nem fektettek be nagy tőkét az üzletükbe, és nem indultak széles kapcsolatokkal sem. Többek között én is ilyen feltételekkel kezdtem.

Képzeld el amint álmaid házában élsz, az álomautóidat vezeted és olyan életstílusban élsz, amelyre mindig is vágytál. Képzeld el, hogy minőségi időt töltesz el a számodra fontos emberekkel, értelmes és kihívásokkal teli munkát végzel, és azáltal építesz vagyont, hogy segítesz az embereknek megvalósítani saját álmaikat. Egy ilyen életstílus megteremtése már nem csak a fantázia birodalmában lehetséges. Számodra is valósággá válhat, ha egy otthonról irányított network marketing üzletet építesz.

Körülbelül heti 10-12 óra ráfordítással jövedelmező üzletet építhetsz ki a hálószobádból, vagy a konyhaasztal mellől. Te választhatod meg mikor dolgozol, és azt is, hogy kikkel dolgozol együtt. A network marketing nagyszerűen megfér a családi kötelezettségek, és személyes élettered mellett. Beutazhatod az egész világot -ha ez a vágyad-, ellátogathatsz egzotikus helyekre, korlátlan jövedelemszerzési lehetőség nyílik meg előtted - és a legjobb az egészben, hogy ez a jövedelem valódi passzív jövedelmet jelent. Tehát egyszer stabilan felépíted az üzletedet, melyből folyamatosan visszatérő jövedelemhez jutsz függetlenül attól, hogy később aktívan dolgozol-e vagy sem.

Meglátod, szeretni fogod az üzletépítést, mert általa segíthetsz embereknek abban, hogy sikeresek legyenek és megvalósítsák álmaikat. A saját főnököddé válsz ennek minden előnyével, javadalmazásával és felelősségével együtt. Egy olyan támogató csapatban dolgozol, amelynek minden tagja érdekelt abban, hogy segítsen neked, támogassanak az üzletépítés során. Olyan ez mintha nyitnál egy franchise-t, viszont itt megspórolod a hatalmas kezdőtőke befizetését és a magas franchise díjakat.

Na most, nem piramisjátékokról, lánclevelekről, vagy átverésekről beszélünk. Ezek a gyenge próbálkozások több ezer éve jelen vannak, és vélhetően még néhány ezer évig elkísérnek minket. Amiről beszélünk az egy kipróbált, jól felépített üzleti modell, a network marketing.

Maga a network marketing üzleti modell az 1950-es években indult el olyan bátor és úttörő cégekkel mint amilyen a Shaklee, vagy az Amway. Később a NuSkin, a Herbalife, az Agel, vagy a TalkFusion folytatták az iparág kiteljesítését. A megbízhatóan működő cégek listáját a nemzetközi DSA (Közvetlen Értékesítők Szövetsége) oldalon találhatod. Az elmúlt 20 évben az iparág töretlenül fejlődik. Az utóbbi évtizedben világszerte 91%-kal nőtt a network marketing által generált forgalom.

Manapság a network marketing iparág és üzleti modell egyre nagyobb teret hódít, már több mint 100 ország, és kb 53 millió ember vesz aktívan részt valamilyen hálózati üzletben. Az elmúlt évben 30 milliárd dollár forgalmat hoztak létre csak az USA-ban, és több mint 100 milliárd dollárt világszerte. Ezek után csodálkozhatunk azon, hogy Warren Buffet, vagy olyan cégek mint a Virgin, a Remington Industries, a Sara Lee, és a Time Warner is felvásároltak néhány network marketing vállalkozást?

Warren Buffet holdingja, a Berkshire Hathaway már három közvetlen értékesítő, vagy network marketing vállalkozás tulajdonosa. Ahogy Buffet fogalmazott: "A legjobb befektetésem ez a három cég volt." A Fortune magazin a network marketinget az üzleti világ féltve őrzött titkának nevezi.

Buffet és a Fortune magazin mellett olyan pénzügyi hírességek is kiálltak a network marketing mellett mint Robert Kiyosaki, a Gazdag Papa Szegény Papa könyvsorozat szerzője. Kiyosaki a következőt nyilatkozta: "A network marketing bárkinek megadja a lehetőséget, hogy nagyon alacsony költségek és kockázat mellett felépítse saját pénztermelő gépezetét."

David Bach, az Automatikus milliomos c. bestseller könyv szerzője szintén támogatja az iparágat. Legújabb könyvében, a Kezdj későn, és gazdagodj meg c. könyvében 13 indokot ír, ami miatt érdemes network marketing üzletbe kezdeni:

  1. Csatlakozásod pillanatában azonnal bekerülsz a network marketing iparágba.
  2. Nem kell újra feltalálnod a kereket, egy kész rendszert kapsz amit csupán alkalmaznod kell.
  3. Nem vagy magadra hagyva.
  4. Az üzletépítés rákényszerít arra, hogy fokozatosan kitágítsd a határaidat.
  5. Mentorok és tapasztalt üzleti szakértők kalauzolnak az utadon.
  6. Passzív jövedelmet építhetsz.
  7. Bővítheted barátaid körét.
  8. Nem kell aggódnod a nyugdíj miatt, vagy félned attól, hogy elbocsátanak.
  9. Képes leszel segíteni az embereken.
  10. A saját főnököd vagy, úgy osztod be az idődet ahogyan Te szeretnéd.
  11. Adózási előnyök.
  12. Sokkal kedvezőbb feltételek mellett és sokkal egyszerűbben indíthatsz network marketing üzletet, mint hagyományos vállalkozást.
  13. Családbarát üzleti forma, hiszen akár otthonról is dolgozhatsz.

A neves közgazdász Paul Zane Pilzer szintén elismerően nyilatkozik A következő milliomosok c. könyvében. Előrejelzése szerint csak az USA-ban több mint 10 millió új milliomos születik a következő évtizedben, akik nagy része a network marketingből fog kikerülni.

Természetesen szükséged lesz némi képzésre ahhoz, hogy sikeresen és hatékonyan építhesd az üzletedet. A network marketingben a feletted lévő csapatnak anyagi érdekében áll, hogy segítsen neked. Hidd el, örömmel fogják segíteni a munkádat, ráadásul ingyen. A pénzbefektetésed tényleg nevetségesen alacsony, viszont hatalmas megtérülésre számíthatsz.

A vagyonépítés egyik legbiztosabb módja, ha egy erősen felfelé irányuló trend élére állsz. Mind a network marketing, mind pedig az otthonról végezhető munkák drámai növekedés előtt állnak. Nem számít ha négy egyetemi diplomád van, vagy esetleg még az érettségiig sem jutottál el. Itt nem számít ki vagy, honnan jöttél, a network marketinggel valóban passzív jövedelmet építhetsz, bárki is legyél.

A network marketing két nagy ütőkártyája: az egyik az alacsony belépési költség. Ugyanis néhány tíz, esetleg százezer forinttal kulcsrakész üzletet kapsz, amelyet ha megfelelően építesz, nagyon komoly passzív jövedelmet teremthetsz. A másik pedig, hogy az üzleti rendszer jól áttekinthető, könnyen alkalmazható mindenki által, ráadásul a feletted lévő embereknek mind érdekük, hogy hatékonyan tanítsanak téged; hiszen a sikereidből ők is részesülnek passzív jövedelem formájában.

Gondold át: ha a hagyományos üzleti életben próbálsz szerencsét, akkor egyedül vagy, egy halom versenytárssal a piacon, akik mind élve akarnak felfalni. A network marketinggel Te is elindulhatsz egy jobb élet felé. A lehetőség megadatott, kérdés az, hogy élsz-e vele?

- Randy Gage


Zárásként pedig -ahogy ígértem- Richard Brooke következik. A 20 perces videóból pontosan látni fogod hogyan működik az üzleti modell. A kisfilm fordításáért és feliratozásáért köszönettel tartozom Győriványi Balázsnak.

Bónuszként pedig az interjút is közzétesszük - tudod, ismétlés a tudás anyja :)






(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)



És mert imádok adni, ezért még egy videót közzéteszek ráadásként, melyben Robert Kiyosaki beszél arról, kiknek ajánlja a network marketinget.



(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.

Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)



Most már tisztában vagy az alapokkal. Az információk birtokában, mi a véleményed a network marketingről?


- KM

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése