°°°

2010. december 1., szerda

Hogyan tízszerezd meg a forgalmad az MLM-ben?


"Ezek a termékek nagyon hatékonyak!" - igaz

"Engem kigyógyított az allergiából."
- igaz

"Olyan összetevők vannak benne, ami más termékekben nincs benne."
- igaz

"Kutatók bevizsgálták és szerintük is szuper termékek."
- igaz

"Ha meg vagy elégedve ezekkel a termékekkel nincs más dolgod mint ajánlani őket és ezzel komoly passzív jövedelmet építhetsz fel."
- hamis


Újra visszatérünk az alapvető dilemmához. Kis üzleti, vagy vagy üzleti modell?
Ha a termékeket ajánlgatod és azzal akarsz nagy üzletet építeni óriási csapdába kerültél, bármit is mond a felsővonalad.
Ez persze nem azt jelenti, hogy a termékekkel gond lenne. Semmi gond nincs velük, biztos vagyok benne, hogy egyedülálló a termékköröd.

Randy Gage már beszélt erről a témáról, viszont most már Dale Calvert is megerősíti a hírt, miszerint kis üzleti modellel, termékek ajánlásával nem lesz nagy üzleted. És ez nem a termékek miatt van, hanem az alkalmazott üzleti modell miatt. Kis üzleti modellel nem építhetsz nagy üzletet.

Nézzük meg Dale hogyan vélekedik erről a következő videóban:



(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)


Ezért szokták azt mondani, hogy az MLM üzletek legnagyobb ajándéka nem a termékkör, hanem, hogy vezetővé válhatsz, fejlődhetsz és természetesen ezáltal többet is kereshetsz.


Szerinted ?


- KM

2 megjegyzés:

  1. temporary distributors sucks :DDD
    magyarra lefordítva: ha vevőket kergetsz, őket folyton üldözheted, hogy újra eladj nekik, de ha vezetőket (én még úgy is mondanám, hálózatépítőket) keresel, akkor ők természetesnek fogják venni, hogy fogyasszanak, mert nekik ez kaland, kihívás és megerősítés is egyben. ... uff! :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem inkabb itt arrol van szo, hogy olyan munkatarsakat vegyel magad kore, akik vezeto tipusu, uzletorientalt emberek es nem, a veredet szivjak.
    Neveljel a frontline embereidbol vezetoket es menni fog az uzleted.

    VálaszTörlés