°°°

2010. október 14., csütörtök

Egy vezetőt mindig fel lehet ismerni, mert...


Szia!


Mielőtt a húrok közé csapnánk, muszáj megosztanom Veled azt az élményt, ami kedden történt velünk. A csapatunk egy részével kiutaztunk Prágába, ahol Randy Gage egy speciális céges tréninget tartott. Az esemény csaknem 6 órás volt. Sercegtek a tollak és füstöltek a papírok. Olyan koncepciókat és vezetői tapasztalatokat osztott meg velünk Randy, hogy tényleg azt gondoltuk ez valami álom.
Nagyon sok dologról esett szó. Beszélt MLM technikákról, valódi duplikációról, hálózatépítési stratégiáról, gyakorlati önfejlesztésről, vezetővé válásról - természetesen a tőle megszokott stílusban, prémium színvonalon. Ezúton köszönjük neki!

A blog aktuális bejegyzése köthető mind a vezetőképzéshez, mind pedig a Vizualizáció Törvényéhez, ugyanis most egy új mentorral bővül a blogkínálat. Méghozzá egy olyan világszerte (el)ismert, sikeres hálózatépítővel, aki az egyik legalapvetőbb könyvvel ajándékozott meg mindannyiunkat, melynek címe: A világ legnagyobb hálózatszervezője.

John Milton Fogg egy videóban beszél arról, hogyan ismerhető fel a vezető, és mit kell tenned a gyakorlatban ahhoz, hogy olyan emberré válj, és olyan körülmények között élj, amelyben szeretnél.
A videóban John angolul beszél, a tolmács oroszul, mi pedig magyarul feliratoztuk. Szóval, ha kacérkodsz az orosz nyelvvel, akkor ezzel a videóval kezdd :))



(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)



Visszatérve Prágára - nagyon örülök, hogy ennyi nagyszerű ember van a csapatunkban :)
Köszönöm Nektek, hogy vagytok!



- KM

3 megjegyzés:

  1. Szép napot mindenkinek!
    Egy furcsa élménnyel gazdagodtam a minap!
    Végzek egy online tanfolyamot, ahol sikert kereső emberek nagy létszámban vannak és a céljuk, hogy 1 év alatt elérjék az anyagi függetlenséget.
    Nyitottam ott két nyílt bejegyzési helyet ahová be lehetett írni mindenkinek. Az egyik a tökéletes nap leírása volt a másik az un. bakancslista, hogy mit szeretne az ember a halála előtt mindenképp megcsinálni.
    Kb. 8-9 nap múlva megnéztem és a tökéletes naphoz 2 bejegyzés volt az is inkább csak próbálkozás!
    A bakancslistához semmi.
    Ebből arra következtetek, és lehet hogy tévesen, hogy a magukat gazdagságban és boldogságban látni akaró emberek is csak vetítenek, valójában semmi tervük, hitük nincs és talán nem is akarnak igazán szabadon élni, mert az felelősséggel jár.
    Ez további két következtetést enged számomra!
    1 . magunkat meg kell vizsgálni, hogy egyáltalán akarjuk-e és készen állunk.e a pozitív változásra?
    2 . a munkatársaink, barátaink igazat mondanak-e mikor bizonygatják, hogy márpedig, szabad , gazdag emberként akarnak élni?

    Mindenkinek kellemes önvizsgálatot!

    Üdv. Lexuslaci

    VálaszTörlés
  2. Szia Miklós!
    Nagyon jó a blog, sokat olvasom. Nagy segítség volt ez nekem abban, hogy az Mlm-ről megváltozzon a véleményem!
    üdv,
    Bizalmatlan
    http://sikeresmlm.blog.hu

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szívesen Kedves Bizalmatlan :)
    Van kedved direktben is kommunikálni?

    Csütörtökön tréninget tartunk este 21:00-kor, ha van kedved gyere fel.

    Miklós

    VálaszTörlés