°°°

2010. október 1., péntek

Darren Hardy - Mit forgatsz a fejedben?


Szia!


Az USA-ban létezik egy üzleti magazin, amely kiemelten foglalkozik a sikerrel és az eredményes, szabad élettel - ez a Success Magazine.
A magazinban Amerika sikerembereit mutatják be, olyanokat akik jelentős eredményeket értek el az élet különböző területein. A cikkeken és a DVD-ken keresztül bepillantást nyerhetünk, hogyan gondolkodnak ezek a nagyszerű nők és férfiak, megismerhetjük a szemléletmódjukat az életről.

A Success Magazine tulajdonosa és kiadója Darren Hardy. Ha nem hallottál még róla, akkor itt az ideje, hogy megismerd. Óriási tapasztalattal rendelkező, elismert szaktekintély az önfejlesztési iparágban. A legsikeresebb emberekkel dolgozik együtt folyamatosan - olyanokkal mint Donald Trump, Robert Kiyosaki, Jack Canfield, Richard Branson, John Maxwell és a többiek.
A magam részéről a modernkori Napoleon Hill-t látom benne.

Darren készített Neked egy videót, melyben elmondja miért fontos a helyes gondolkodásmód kialakítása, hogyan teremtenek a gondolatok, mi az ami manapság a legnagyobb mértékben befolyásolja a gondolkodásodat, és hogyan változtathatod meg gondolataid irányát, hogy egy minden szempontból gyümölcsöző életet élhess.



(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)


A következő bejegyzésben Darren Hardy az X-Faktorról beszél majd...
Hogy ez mit is jelent... az jövő hét elején kiderül...


Addig is írd meg gondolataidat!


- KM

6 megjegyzés:

  1. Köszi Miklós!

    A linket küldöm a családomnak :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó gondolatok!
    Tanítani kellene már a gyermekeinknek is, hogy szűrjék az információkat!

    VálaszTörlés
  3. Jé, ez a Darren arc is ajánlotta végre a blogodat. Mi tartott ennyi ideig? :))))

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik az anyag!
    Szerencsére ezeket az alapelveket szép lassan sikerül nekem is bevezetnem.Ma még csak apró részletek látszanak a változásból ami az életemben történik a pozitív gondolkodás hatására, de érzem, hogy jó irányban haladok. Hogy miből érzem?
    Hát, hogy optimista vagyok, jókedvű és bizakodó.
    Nekem sokat segített a blog és szoktam ajánlani is a barátaimnak, még akkor is, ha a hálózatépítés náluk szóba sem jöhet(egyenlőre!).

    Szép napot mindenkinek
    Lexuslaci
    I am Agel

    VálaszTörlés
  5. Erre már én is rájöttem. Így már január óta nem nézek Tv.-t, nem hallgatok rádiót és újságot sem olvasok. Nagyon jól érzem magam.
    Viszont Olvasok, hallgatok önképző, önfejlesztő és sikeres anyagokat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Mária,
      azt szeretném kérdezni, hogy milyen önfejlesztő anyagokat hallgatsz? Nekem is van egy pár, de szívesen veszek tippeket másoktól is.
      Üdv,
      Péter

      Törlés