°°°

2010. október 24., vasárnap

Ha ez a meggyőződésed, a leépülés és lassú halál útjára léptél. De változtathatsz rajta.


Szia!


Egy meglehetősen kényes és sokak számára kellemetlen témával folytatjuk a blogot. Az előző bejegyzésben James Arthur Ray beszélt a meggyőződések és hiedelmek fontosságáról és arról, hogyan alakítja hitrendszerünk a valóságunkat.

A mostani bejegyzésben egy régi ismerőst láthatsz viszont. Mandy Evans korábbi videójában arról beszélt, hogy miért is vágyunk mindarra amire vágyunk? Vajon mi a mozgatórúgója az embereknek? Az a videó sokkal nagyobb nézettséget produkált mint akkor gondoltam volna. Talán nem véletlenül. Nézd meg újra ha lemaradtál volna róla!

Mandy most egy olyan meggyőződésről, vagy más néven hiedelemről beszél, amely sajnos az emberek igen nagy százalékát sújtja. Egy rendkívül romboló meggyőződésről van tehát szó, amit minél előbb helyettesítenünk kell, hogy olyan életet élhessünk amilyenre vágyunk.

Kíváncsi vagy mi ez a hiedelem, és hogyan változtathatsz rajta?

Íme a videó:



(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re! Ha nem látsz "cc"-t, akkor a "="-re!)



Ha szeretnél mondani valamit ezzel kapcsolatban, írd meg bátran. Nagyra értékeljük :)


- KM

3 megjegyzés:

  1. Hű, egy picit megijedtem a cím láttán, de aztán megnyugodtam!
    Ez a kedves idős hölgy tisztán, érthetően, egyszerű szavakkal magyarázza el, hogy mindent megérdemlünk , amit kívánunk, csak mindezt el is kell hinnünk.
    Egyszer olvastam , hogy van valahol a világegyetemben egy nagy raktár, ahol azokat a fantasztikus dolgokat tárolják, amit az emberek valamikor szerettek volna, megszerezni, vágyódtak utánuk. A világegyetem hatalmas gépezete mozgásba lendült , elkészítette a vágyott tárgyat! Aztán az ember aki kívánta, lebeszélte, magát valahogy :nem lehet az enyém, nem érdemlem meg, az csak a gazdagoknak való, az nem tetszene a párjának, stb.
    Ezek a tárgyak mind a gazdájukhoz kerülnének, ha menet közben nem mondanának le róluk.
    Mivel lemondanak , így bekerülnek ebbe a raktárba és ha valaha az adott ember előveszi régi álmát, hozzákerül, ha nem akkor a raktárban marad örökre.

    Nekem egyszer egy Citroën BX volt a vágyam, de lemondtam róla, mert nem hittem, hogy valaha is lehet olyanom. Ma már nem szeretném ha teljesülne, de akkor nagyon jó lett volna.
    Látod ha hiszed (!), ez a mondás az MLM iparban sokkal igazabb, mint bármely más iparágban

    Szép napot mindenkinek

    Lexuslaci

    VálaszTörlés
  2. @Lexuslaci: amit írtál az Univerzális Raktárról nagyon tetszett :)
    Esther és Jerry Hicksék ezt "Örvénynek" nevezik, de ugyanezt értik alatta.
    Első lépés: KÉRSZ az Univerzumtól!
    Második lépés: Az Univerzum válaszol, és BEKERÜL A RAKTÁRBA MINDAZ AMIT KÉRSZ - ahonnan senki nem veheti ki, csak Te. Ehhez a raktárhoz csak Te férhetsz hozzá... a bejárata viszont nem zárral és számkombinációval nyílik, ezért senki nem tud bemenni.

    Egy módon juthatsz be,
    és ez a Harmadik lépés: az ÉRZÉSEIDDEL el kell jutnod az ELFOGADÁS állapotába.
    Nincs verseny, ez a Raktár a Tiéd. Csak Te késleltetheted a kincstár kapujának kinyitását azzal, hogy az érzéseid nem felelnek meg a Raktárban lévő dolgoknak.

    megjegyzés: a Raktárban nem csak anyagi dolgok vannak. Ott vannak a minőségi, szeretetteljes kapcsolatok, az önbizalom, a szeretet, stb stb :)

    Köszi a kommentet Laci :)

    VálaszTörlés
  3. Egy jo ideje en is probalok minnel jobb lenni ,hogy potolhassam amit,veszitenenk, Istent en mostanig ugy kepzrltem el ,hogy a bennunk levo josag,szeretet,ami mindenkiben tobbe-kevesbe benne van,ez a neveltetesem,aztan hiaba kertem nem jott be ...valamiert,ugy gondoltam,vetkeztem valamivel,jottek kulonbozo kulso hatasok:biztos,hogy a ferjem egy bunos,biztos vezekelnie kell a mult bunei miatt,de most rajottem egyikunk sem gondolkozott jol,hiszen a reklamok is azt mondjak,hiszen megerdemlem,a reklamok,pedig ugy vannak keszitve ,hogy azon a hullamhosszon ,frekvencian szoljanak hozzank ,ami a legjobban hat,ez a video most megerositett abban ami napok ota foglalkoztat,hogy maskent kellene kerni,biztos hogy megerdemeljuk,biztos,hogy szuksegunk van ra,biztos,hogy bele is tudom elni magam,abba,hogy megadjuk a bankok fele az adossagainkat es utanna boldogan, nyugodtan,anyagi biztonsagban elhetunk vegre,hiszen igazan megerdemeljuk,mert kozel 60 evesek vagyunk es most az unokazasok ideje van,nem a stresszre,hogy elveszik a hazunkat,mindenunket...en ugy erzem itt az ideje a jol megerdemelt pihenesnek,szorakozasnak,mert,mostanig nem jutott ebbol.Koszonom a foleg mai videot egyezik az en felfogasommal,erzeseimmel,akkor most ugy kezdjuk,hogy MEG KAPJUK A PENZT MERT ,MEGERDEMELJUK!!!!!! SOK tisztelettel Gizella Erdely sarkabol a Szekelyfoldrol

    VálaszTörlés