°°°

2009. december 8., kedd

Programozd magad a sikerre!

"Személyiségfejlesztés? Az minek? Én itt azt hittem, hogy termékeket adunk el..." - sokaknak ismerősen csenghet a válasz.

Mint az élet minden területén, így az üzleti életben is csak olyan mértékben fejlődhetünk amilyen mértékben fejlesztjük magunkat. Konditeremből is rengeteg van a világon, mégsem mindenki izmos.
Miért?
Mert az, hogy valaki fejlődik az egy tudatos döntés eredménye.
A környezetünk viszont erről keveset tud. Persze, fontos dolog a technikai tudás - amit egyetemeken, főiskolákon elsajátíthatunk, de a személyiségünk fejlesztését a hagyományos oktatásban mély hallgatás övezi.

Egy biztos, és ez tapasztalat!
Már Jim Rohn is megmondta és beválik: "Dolgozz sokkal jobban saját magadon, mint az üzleteden. Önmagadon dolgozz keményen, az üzleteden pedig okosan!"

A személyiségfejlesztés egy folyamat, de tény, hogy az üzleted -akár MLM, akár hagyományos vállalkozás-, olyan mértékben fog fejlődni, amilyen mértékben Te magad fejlődsz - ez pedig egy tudatos döntés -amely azonnal megtörténik-, majd folyamatos munka eredménye.

A személyiségfejlesztés témakörébe még jobban belemászunk a későbbiekben. Van néhány nagyon érdekes anyagom/szisztéma a számodra, amely nagyon sokat fog segíteni.

Ízelítőül íme egy igencsak praktikus tanács Tony Robbins-tól azoknak, akiknek kevés idejük van, és az alvásidő jelentős részét is szeretnék önfejlesztésre fordítani.
Te mennyi időt töltesz személyiségfejlesztéssel?
Hogyan csinálod?

Biztos vagyok abban, hogy sokan kíváncsiak a tapasztalataidra!

-KM

1 megjegyzés:

 1. Igyekszem minden lehetőséget kihasználni a személyiség fejlesztésre:

  - Könyvek (önfejlesztés, , mlm, marketing, pszichológia, spiritualitás, motivációs, vezetés elmélet, emberi kapcsolatok és kommunikáció)
  - Cd-k (szemináriumi előadások)
  - Szemináriumok, előadások, rendezvények
  - Pozitív megerősítések
  - Vizualizálás, meditáció
  - Álomtabló
  - Motivációs videók, mint amilyeneket itt a blogban is találunk
  - és a fent említett audió vizualizálás, ami alvás közben tisztán a tudatalattira hat (persze néha felébredek rá :)

  VálaszTörlés