°°°

2012. január 24., kedd

Justin Bieber és Corey Taylor egy MLM-es blogon?



Kezdjünk bele a mai témánkba!
Először is arra kérlek, hogy nézd meg a következő videót - Justin Bieber rajongóknak mindenképp ajánlom:




Ha megvagy vele, beszélgessünk egy kicsit a témáról. Ha ismered Corey Taylor projektjeit (Slipknot, Stone Sour) és Justin Bieber zenéjét - tényleg teljesen más vonal. Mégis... ahogy Corey is nyilatkozott, sokszor nem tiszteljük azokat akik sikeresek, irigykedni viszont nagyon tudunk. A legtöbb fórumban gyalázzák Justin Biebert - ami mögött szerintem egy nagy adag féltékenység és irigység is húzódik. Hiszen itt van ez a kamasz srác, aki elképesztően sikeres lett világszerte. Kevesen tudják ezt megemészteni, ez tény :)

Mivel azonban mégiscsak egy network marketing blogon vagy, kötelességemnek érzem, hogy a mai poszt mondanivalóját hálózatépítősdire konvertáljam. A network marketing egy hatalmas iparág, pontosabban fogalmazva egy szakma. Amikor pedig a jelölteknek megmutatjuk mivel foglalkozunk, akkor első lépésben azt szeretnénk elérni, hogy magát a hálózatépítő szakmát lássa vonzónak - nem a céget, nem a jutaléktervet, nem a terméket (ezek majd csak később jönnek). Ha szimpatikus neki az amit mi csinálunk és ahogy építjük az üzletet, meglátod a tényleges lehetőségre és termékre is sokkal nyitottabb lesz.

John Milton Fogg így nyilatkozik a Világ legnagyobb hálózatszervezője c. könyvében:
Mostanában különös versenyszellem alakult ki egyes termékforgalmazók között; úgy ajánlják a marketingtervet, hogy az a világon a lehető legjobb. Ez természetes, de az a mód, ahogyan ezt teszik, kritikán aluli. Szomorú, de a legtöbbjük azt hiszi, hogy a régi módon is, azaz a versenytársak becsmérlésével - 'bezzeg az én kutyám kölyke különb, mint a te kutyád kölyke' - elérheti a 'legjobb' minősítést. Lehet, hogy ez működik a Ford kontra General Motors viszonylatban -folytatta-, vagy akkor, amikor a tévében sok milliárd dolláros csaták zajlanak a piac megszerzéséért, mondjuk a sör- vagy a kólaháborúban. De amikor egy hálózat termékforgalmazói szidják egy másik cég termékeit, akkor ezzel az egész multilevel-szakmának ártanak...
... Az MLM a legszabadabb a kötetlen vállalkozási formák közül. Ez az érem egyik oldala. A másik a felelősség. A hálózati értékesítés igazából felelősségen alapuló üzlet.

Mi pedig, -a csapatunkkal együtt- nem versenytársnak, hanem partnernek tekintjük az összes létező network marketing céget. Miért?
Mert -ha hálózatépítő vagy- olyan eszközöket adunk a kezedbe, amelyekkel megnövelheted a saját hálózatod hatékonyságát és ezzel együtt a forgalmát is. A legtöbb törekvő hálózatépítő keresi, fáradhatatlanul kutatja azokat a módszereket, eszközöket amikkel egyre stabilabbá és sikeresebbé teheti üzleti szervezetét. Ha velünk lépsz szövetségre, a jelöltjeid profinak, minőséginek és hitelesnek látnak, sőt a csapatközi kommunikációt, tréningeket is tökéletesen megoldhatod a segítségünkkel. Csapatunk legnagyobb öröme az, ha Téged sikeresnek látunk az üzletedben.

Ha szeretnéd az interneten (is) építeni a meglévő hálózatodat, akkor tudunk ebben segíteni Neked. A következőket kapod tőlünk üzleted fellendítésére; mindezt egy csomagban:
  • Személyre szabott (akár céges) videóemailek
    (néhány céges videóemailt meg is mutatunk Neked itt)

  • Korlátlan befogadóképességű webkonferenciaterem
    a csapatod képzésére, bemutatók tartására
    (nézd meg használat közben az élő webkonferenciatermeket és képzeld el, hogyan tudnád Te is felhasználni a technológiát a saját üzletedben)

  • Amikor videókat töltesz fel a cégedről, vagy önmagadról egy bónusz szolgáltatás keretein belül automatikusan google optimalizált leszel, tehát sokkal könnyebben megtalálnak a jelöltjeid is.
  • Saját videó hírleveleket szerkeszthetsz és autoresponderekkel dolgozhatsz

  • Elkészítheted saját céges, vagy magán feliratkozópaneledet

  • És még jópár dolog, amiről nem írtam...

A fentieket egyszeri 250 + havi 35 dollárért
kapod meg tőlünk,
ráadásul mindezt egy csomagban.




Mi nyitottak vagyunk a partneri viszonyra. És Te?



- KM

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése