°°°

2011. december 5., hétfő

Személyes videóüzenetem Neked (2 éves a blog)

Igen igen igen...
Elérkezett ez a nap is. 2 éves a blog.
Ennek alkalmából szeretnék üzenni Neked a következő videóval.





Írd meg kérlek a kommentek között:

1.) Mióta olvasod a blogot?
2.) Hogyan találtál rá?
3.) Miben segített Neked?


- KM

8 megjegyzés:

  1. Szia! Ács Zoltán TF vezetőm osztotta meg az oldalt, így találtam rá. Még csak a bemutatkozó videódat és az oldal kínálatát néztem meg és ez eddig nagyon pozitív. Fogom olvasni, a hatásról majd beszámolok. További sikereket kívánok.
    Hovanecz Mária

    VálaszTörlés
  2. Hát... Ez nagyon megható volt és Isten éltesse a blogodat és Téged is, hiszen ma Miklós napja van.... és csak azt tudom kívánni hogy a Mikulás sok sok ilyen és ehhez hasonló bejegyzést hozzon neked, na meg persze sok olvasót is hozzá, hiszen csak akkor érdemes igazán dolgozni vele, ha valakinek mond is valamit.
    A kérdéseidre válaszolva a blogot azóta olvasom amióta a Talk Fusion tagja vagyok, vagyis immár 3 hete :) és a szponzoromtól, Komár Zsolttól, meg a Facebookos megosztásaidról jutottam hozzá. Segíteni meg szerintem nagyon sokat segített, az önfejlesztő videóid hatására lassan megtanultam átprogramozni magam és szerintem a jó úton járok ennek céljából. természetesen ez nem megy egyik napról a másikra, de most a céljaim sokkal jobban vannak meghatározva, a képzelőerőm is egyre jobb ennek érdekében és amint a videóidból tanultam, minden az agyban dől el. Köszönöm mindezt neked és További sok bejegyzést kívánok.
    Én ezt a blogot mindenkinek csak ajánlani tudom és olvassák, mert vannak tanulnivalók még azok számára is akik azt tartják magukról hogy mindent tudnak mindenről! :)
    Isten éltessen Komáromi Miklós!

    VálaszTörlés
  3. Szia Miki!
    2010 elején találtalak meg, mikor útkeresésemben belebotlottam a blogodba! Azt mondtam magamban, hogy "Végre, egy ember, aki arról beszél, hogy a gyakorlatban, HOGYAN csináljuk a munkát!"
    Szinte, nap-mint-nap olvastam sokszor a kommentjeidet, néztem a videóidat úgy, hogy közben átitatódtam azokkal a dolgokkal, amiket közkincsé tettél, s teszel ma is!
    Sok bejegyzésedhez hozzászóltam , mikor úgy éreztem , hogy véleményformáló munkád megérintett.
    Ha valaki most kezd ismerkedni az oldallal, bizony a "Bőség zavarával" küszködik, a sok ismeret között, de olyan jó, s olyan logikus a felépítése a blognak, hogy mindenki, aki olvassa, nagyon gyorsan felmérheti, a sok összefüggést, értő módon "láthat" megoldásokat a problémáira. Én, ahogy beszéltük is,
    ajánlom jelenlegi üzlettársaimnak, s azoknak is, akiket a képzéseinken megismertem, s folyamatosan megismerek.
    Most, hogy munkatársak lettünk, különös öröm érzése van bennem, hogy VELED dolgozhatom! Köszönöm, hogy létrehoztad ezt a Blogot, s tanítasz mindenkit!
    Aki körülnéz, az látja, hogy milyen elvek szerint kell élni a sikerhez vezető úton! Te, jó példa vagy!!!
    Isten éltessen sokáig!

    VálaszTörlés
  4. Tavaly nyár óta olvasom a blogot - őszintén szólva nem tudom, hogy találtam már ide. De töretlenül és rendületlenül olvasom.. És csak gratulálni tudok, Miklós!
    Az Istenek és az Istennők vezetnek, és vezessenek még sokáig :-)

    Nekem nagyon sokat jelent a blogod, a videók - sok szempontból. A spirituális utamhoz fontos bázis, és érdekes melléktermékként az angol tudásom is fejlődött általa.
    Sejtettem, hogy fogok még network marketinggel foglalkozni, de azt nem gondoltam, hogy valamiképpen ez majd egyszer hozzád fog kötődni - de nagyon természetesen jött, hogy így legyen. Örülök, hogy te lettél a szponzorom, és mindenkinek olyan remek hangulatú csapatot kívánok, és olyan emberi, önismereti, spirituális fejlődést kívánok, amilyen lehetséges a mi Talk Fusion csoportunkban :-)

    Köszönöm, és hálás vagyok ezért a lehetőségért :-)

    Szeretettel: Ida ***

    Ps.: És nem mellesleg névnapodon sok-sok gratula :-)

    VálaszTörlés
  5. Dévényiné Ági2011. december 5. 19:50

    Szia Miki!
    Boldog születésnapot kívánok a blog-nak,Téged szeretettel köszöntelek a névnapodon! Úgy emlékszem, nagyon korán rátaláltam a blogodra, szinte az induláskor.Az is lehet,hogy csak úgy érzem, hogy régóta olvaslak.Óriási szükség van az itt megosztott tudásra.Rengeteget tanulok az anyagaidból és jószívvel osztom meg másokkal, még a felnőtt gyerekeimnek is ajánlottam. Nagyon értékes ismereteket sajátítottam el az oldalad olvasása kapcsán, önismeret, önértékelés, énkép, pozitív attitűd,.....Itt ismertem meg a HVS-t,az EFT-t. Gratulálok Neked és kívánom, hogy még sok hasznos információt legyen erőd, időd velünk megosztani.
    Szeretettel:Dévényiné Ági

    VálaszTörlés
  6. Szia Miki! Fülöp Zoltán vagyok kb. Véletlenül találtam a blogra, már nem emlékszem pontosan, de network marketing témában kutattam, és így leltem rá. Óriási segítség számomra, a napi szellemi táplálék kiegészítőm. Történetesen az oldal segített egy alternatív gyógyító módot találnom, és ehhez már orvost is találtam, aki nagyon nagy segítségemre volt és van is jelenleg. Minden jót! Köszönöm! Hála az oldalért!!! Hajrá!!! Dreams come true!
    Z!

    VálaszTörlés
  7. Megfogadva az ajánlatodat , miszerint egy videoemail nem csak száraz információt közöl , hanem érzéseket is képes átadni , fogadd szeretettel mévnapod alkalmából ezt a rövid üdvözletet. http://app.talkfusion.com/fusion2/tfwallplay.asp?26248_504522_0_#.TkOPQRHPzZY.facebook .Nem tudom pontosan , hogy mióta olvasom a blogodat, azt sem tudom hogy akadtam rá, de nagyon sok értékes információkhoz jutottam ezáltal. Aztán még akkor örültem meg amikor a T F csapatunkban találtam Rád ,ettől fogva nem vitás , hogy a legjobb helyen vagyok.Sok sikert a munkádban ,hogy nekünk is tudjál segiteni a munkáidon keresztül.

    VálaszTörlés
  8. Rimóczi Attila2012. január 25. 9:58

    Köszönjük a munkádat.
    Üdv.:Attila

    VálaszTörlés