°°°

2010. április 14., szerda

4 éves karrier-terv a Szabadsághoz - Richard Brooke 2/6


Az előző bejegyzésben a 4 éves karrier-tervről kezdtünk beszélgetni. Tehát arról, hogyan építhetsz fel 4 év alatt passzív jövedelmet hálózatépítéssel! Richard Brooke nagyon fontos információkat fog megosztani velünk az elkövetkezendő 5 részben is. Részletesen kitér a terv minden lényeges elemére. Mikor mit csinálj, mi a feladatod?

Nézzük az első, és egyik legfontosabb sarokkövét az üzletnek: ez pedig nem más mint a jelöltkutatás!
Hogyan és hol fogod megtalálni a megfelelő embereket az üzletépítéshez?
Mit csináljanak, hogy ők is mielőbb sikereket érjenek el?

Ezekre és ezekhez hasonló kérdésekre kapsz választ ebben a videóban:

(Ha a magyar felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re!)


Következő rész megtekintéséhez klikkelj ide:
4 éves karrier-terv a Szabadsághoz - Richard Brooke 3/6



Várom a gondolataidat, észrevételeidet!

- KM

2 megjegyzés:

  1. Ez nagyon jó taktika, hisz ha valaki tényleg akarja, biztosan talál 4 embert.Az eszközök használata a 21.században mindennél fontosabbá vált.Erre szerintem még mindig nem figyelünk oda ill. akaratunk ellenére is beleviszünk egy kis mellék tevékenységet.Én mindenképp úgy gondolom, hogy törekednünk kell az eszközök használata mellett arra, hogy a jelölt megértse nem kell hadseregnyi ember behoznia az üzletbe mert a hatástöbbszörözés segit a megfelelő jövedelem eléréséhez,És ez az eddigi tapasztalataim szerint az Agel-nél ez nem csak ígéret, viszont más cégekről hallva kiderül számomra, hogy ott csak ígérgetnek mert nem működik a duplikáció folyamata.
    Egy különleges cégnél vagyunk, szerintem biztos van még ilyen /én pl. a földönkívüliekben is hiszek/ de személy szerint még nem láttam az Agelhez hasonlót.
    Várom a következő videót!!
    Üdv mindenkinek

    VálaszTörlés
  2. Rendkívül várom a következő videót. Mi a cégemnél igyekszünk a fenti módon tevékenykedni.

    VálaszTörlés