°°°

2010. február 19., péntek

ELKÉPESZTŐ - na ennyit a kifogásokról!


Ki lehet a képen látható Úriember?

Oké, segítek...
... a "thai csodaként" emlegetett Niti Sawangsap network marketinggel foglalkozik, és elég komolyan nyomja, megMLM a kalapom előtte!
Hálózatépítés előtt a családi betonkeverő vállalkozásukban dolgozott elég keményen.

Csak hogy tudd, Thaiföldön az átlagkereset mindössze 300 dollár havonta.
A népesség 10%-a tartozik a felső-közép kategóriába, a 90% pedig igen szegény.

Niti network marketinggel több mint 200.000 dollárt keres havonta. Ez óriási összeg, főleg thai viszonylatban.
A csapata legnagyobb része Thaiföldön van.

Mire szeretnék rávilágítani ezzel?
Nos, azt tudom, hogy a cégénél 250 és 1000 dolláros indulócsomagok vannak. A havi költség (termékrendelés) kb, 100 dollár.

Hogyan lehetséges, hogy ilyen nehéz körülmények között mégis ő érte el a cége csúcsminősítését? Miért nem más országban született meg a "legnagyobb" ?
Hogyan lehetséges az, hogy a világ első négyszeres gyémánt-igazgatója pont egy olyan szegény országban lett sikeres mint Thaiföld?

Mi lehet ennek az oka?
Kíváncsi vagyok mit gondolsz a témáról!

Niti a csúcsminősítéssel együtt kapott egy igen jópofa ajándékot - amolyan habot a tortájára!
Nézd csak...



(Ha a magyar felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a "cc"-re!)


- KM

7 megjegyzés:

  1. Mennyire érdekes az, amikor az emberek azt mondják, hogy nincs pénzem erre meg arra.
    Thaiföldön ezek szerint piszkosul megy az üzlet, Kínában megy az üzlet, Romániában megy az üzlet, a szegény országokban megy az üzlet. Hogy lehet az, hogy ezeken a helyeken a kevés fizetésekből mégis költenek termékekre? Érdekes nem?
    60.000 Ft-os thai havi keresetekből hogyan lehet ekkora hálózatot felépíteni?
    Magyarországon meg aki 100ezer fölött keres, az sokszor panaszkodik, hogy nekem nincs erre pénzem, drágák a termékek, stb.
    A mentalitással lehet a probléma? Vagy a kultúrával? Vagy a hozzáállással? Vagy a szükségtelenséggel és befásulással?

    VálaszTörlés
  2. Tanulságos ez a videó és szerencsés lehetek,mivel személyesen ismerem Nitit.Annyit mondhatok,hogy ott szeretik az emberek egymást és nem azt nézik kinek miből és kiből milyen haszna származik.Ma nálunk nagyon sokan úgy építenek hálózatot,hogy nekem milyen hasznom származik ha valakit beléptetek.DE EZ EGY TÉVES ESZME!!!! Hogyan tudok az embereknek segíteni,attól függetlenül,hogy nekem ebből hasznom származik vagy nem!!!!EZ A KULCS!!
    Niti annyit mondott arra kérdésre mi a "TITKUK" a hálózatépítésben:"Szeretjük egymást és boldogok vagyunk együtt"!!!!! Érdemes átgondolni!

    VálaszTörlés
  3. Feri,
    az embereket nem lehet kívülről megváltoztatni, ez képzelenség. Kultúrát csak önmagunkból kiindulva tudunk teremteni. Ez a meglátásom. Ezek után akinek tetszik a koncepció követni fog, aki pedig nem tud azonosulni vele az nem követ. Szabadság, szerelem... e kettő kell nekem :)

    Robi,
    szerintem nagyon jól kiemelted a lényeget!
    Az emberek SZERETIK egymást. A pénzt használják, egymást szeretik.
    A magam részéről nem tudnék tartósan olyan hálózatban alkotni, ahol a szponzorom-csapatom csak szakmailag jó... ha nincs meg az emberi összhang előbb-utóbb zűrök lesznek.
    Sőt... most már azt mondanám, hogy az emberi oldal talán fontosabb mint a szakmai.

    Az emberek többségét nem azért rúgják ki a munkahelyükről, mert szakmailag amatőrök - bár ez is előfordul.
    Hanem azért rúgják ki, mert emberileg összeférhetetlenek, nem lehet velük együtt dolgozni.

    És az MLM-ben pont ez a legnagyobb érték. Az emberi érték. A technikai dolgokat, a HOGYANOKAT 1-2 nap alatt meg lehet tanulni, de az emberi vonatkozásban... na ott idő általában a fejlődés!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik az online tréning! Az nem zavaró, hogy más cégek emberei is hallgatják és tanulnak belőle?Üdv mindenkinek

    VálaszTörlés
  5. Szia Laci!


    Nem zavar minket, hogy mások is tanulnak belőle :)
    Legalább a színvonalat emeljük vele.

    Írd meg a mailcímemre (miklos.komaromi@gmail.com) az emailed, ha gondolod folyt köv!
    Elmondok még egy-két titkot.

    Üdv,
    Miklós

    VálaszTörlés
  6. Nagyon tetszik a Dunai videó.Itt lehet látni, hogy nincs lehetetlen csak tehetetlen.Az Agel egyszerű eszközöket biztosít számunkra az álmaink megvalósításához csak használnunk kell: De használnunk kell.Mindenki merítsen erőt a képekből és gratulálok Miklósnak a felbecsülhetetlen értékű munkájához.

    Üdv Mindenkinek Laci

    VálaszTörlés
  7. Az én hálózatomban ugyanez a helyzet: a cég első két tripla gyémántja Thaiföld-ön építi elsődlegesen az üzletet. Sőt 4 év alatt érték el ezt a szintet úgy, hogy az első 5 millió pontot egyetlen 10-pontos (itthon kb. 4400 Ft-os) termékkel lapátolták össze. Elképesztő teljesítmény. Ők Lamborghini-t kaptak :)

    Amikor az egyikük (aki egyébként szintén a családi építőipari vállalkozásban tevékenykedett korábban :) ) Németországban tartott előadást, a következő könyvet ajánlotta: T. Harv Eker: A milliomos elme titkai. Aki nem olvasta, javaslom, pótolja ....

    Gratulálok a blogodhoz Miki! :)

    VálaszTörlés